Доберман разкъса домашен любимец и нахапа жена във Велико Търново

0
Жената е откарана в болница за обработване на раните
Жената е откарана в болница за обработване на раните

Жената е откарана в болница за обработване на раните

Жена е в болницата във Велико Търново, а кучето, което разхождала, бере душа във ветеринарна клиника, след като са били нападнали от избягал от стопаните си доберман. Сигнал за инцидента на улица "Освобождение" в старата столица е получен в полицията около 07:30 часа в понеделник.

По първоначална информация агресивно куче от породата доберман, живущо в района на детска градина "Евгения Кисимова", самоволно е напуснало имота и е нахапало преминаваща по улицата жена и друго домашно куче, което по същото време било разхождано от стопанката си, казаха от ОДМВР - Велико Търново, цитирани от 24 ЧАСА.

Жената е откарана в болница за обработване на раните. Тя е с травма на ръката. Пострадалото куче, което е декоративна порода, е с тежки наранявания. Откарано е във ветеринарна клиника, където се борят за живота му.

Доберманът е иззет към момента. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    88
    С доберманите /доберман-пинчер/ има проблем след 7 та им година, затова!
  • 6
    2
    до 1
    Разликата е, че агресивния пинчер или булонка може да ги изриташ с воле на 15 метра по балистична траектория. С добермана няма как.
  • -4
    1
    Свиреп
    Спрете да сатанизирате породи кучета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари