До 40 градуса и през новата седмица

0
Температурата на морската вода е 25°-27°
Температурата на морската вода е 25°-27°

Температурата на морската вода е 25°-27°

През нощта ще бъде ясно и почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В повечето места температурите ще се задържат около и над 20°.

Утре отново ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове над планинските райони в Западна България ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са предимно между 34° и 39°, в София - около 34°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините времето ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра - около 20°.

Във вторник и сряда времето ще се задържи слънчево и много горещо. Ще бъде почти тихо или със съвсем слаб вятър с променлива посока. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са между 35° и 40°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари