Дневен хороскоп за 9 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване.

Само така ще можете да видите плановете си осъществени. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Открито ще изразите чувствата и емоциите, които Ви владеят и няма да съжалявате.

Щастливи числа: 13 37 29 43 23 6

Овен

Утре е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около Вас. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.

Телец

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Като цяло за мнозина от Телци днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден. Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели.

Близнаци

Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Възможна е печалба на игри на късмета. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех.

Рак

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди.

Лъв

Маските падат. Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано - имате още време. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната.

Дева

Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви. Утре е ден за пътувание и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Везни

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Не оставайте сами тази вечер. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Скорпион

Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Късметът е с Вас и в личния, и в служебния живот. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Стрелец

Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек.

Козирог

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно.

Водолей

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Отстоявате идеите си. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно.

Риби

Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Вероятни са изневери. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари