Дневен Хороскоп за 9 октомври 2016

0
Вижте дневния хороскоп за всички зодии!
Вижте дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено състояние към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Но хайде да започнем отначало: понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много часове, след като сте го докоснали. Затова оставете тази прекрасната градина на чувствата и събирате своите розови пъпки, докато имате възможност за това....

Рак

Отделете си поне малко време! Правите всичко в полза на другите, ако си зададете въпрос, кога за последен път сте се поглезили, най-вероятно няма да миже да си спомните. Днес е найподходяшия ден за тази цел. Измислете си повод, за да изпратите своята половинка при майка му, детето - при баба си, а сами се наслаждавайте на блажената самота.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” - „Хубава жена”, например...

Дева

Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно...

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено пшриятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

Желанието ви да увеличите доходите си и да купите нови неща, наистина е похвално, само че ще се наложи да проявите повече търпение. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас кауза.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Казвайте на хората само онова, което искат да чуят. Или по- добре не говорете нищо, защото днешния ден не е подходящ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи днес между вас, то само ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са казали: „И в радост и в тъга се пазете един-друг”.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари