Дневен хороскоп за 9 март 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Рак - очаква ви много успешен ден, Дева - денят ще бъде наситен със събития, Водолей - опитайте се да не бързате

Овен

Не е нужно да разчитате на късмет, но ако положите усилия, със сигурност ще постигнете целта си. Ще има много неща за вършене, но някои от тях могат да бъдат поверени на помощници и приятели; точно това трябва да се направи. Опитайте се да не критикувате другите: днес всяка ваша забележка се характеризира с повишена язвителност.

През втората половина има риск да изразходвате много енергия за нещо, което не ви е особено необходимо. Преди да се захванете с нещо, преценете колко важно е наистина за вас.

Телец

Благоприятен ден, интересен и обещаващ. Вие успявате в много неща, които другите не са успели да направят. Вие сте уверени в способностите си и вашата увереност не е без причина - вие сте намерили пътя към успеха и няма да го напуснете. Възможна е победа над дългогодишен недоброжелател.

Денят е подходящ за посещение на светски събития, запознанства с нови хора, общуване с интересни хора. Романът, започнал на този ден, ще даде много приятни емоции. Влюбените Телци ще получат приятна изненада от своята „половинка“.

Близнаци

Спокоен и доста приятен ден. Всичко върви както си върви и като цяло сте доста доволни. Възможно е да има малки разногласия с ръководството, но до средата на деня на всички ще стане ясно, че вашата гледна точка има право на съществуване.

Денят не е лош за пазаруване, но още по-добър за бизнес инвестиции и дългосрочни депозити – вие сте добри в това да карате парите да работят. Не винаги е лесно да се намери общ език с близки, но сериозни конфликти не възникват. Просто в един момент всеки си остава на мнение, но това не се отразява на чувствата, които хората имат един към друг.

Рак

Очаква ви много успешен ден. Имате късмет в много случаи, включително и в тези, които приемате със съмнение - звездите ще са на ваша страна и някой със сигурност ще се притече на помощ там, където ви липсва собствен професионализъм, знания и опит. Възможни са парични постъпления и ценни подаръци.

Този ден е много подходящ за романтични и приятелски срещи. Успявате да обсъдите много важни въпроси с близки, да стигнете до консенсус. Разногласията и споровете са в миналото, сега можете спокойно да правите общи планове за бъдещето.

Лъв

Ще трябва да положите усилия, за да направите всичко, което е планирано за този ден: твърде много препятствия се появяват неочаквано, а освен това вашите съюзници не се държат по най-добрия начин. Много Лъвове ще трябва да вършат чужда работа или да поправят грешки, направени от други хора.

Възможни са разногласия с близките, някои представители на знака трудно ще се разбират с по-възрастни роднини. До вечерта обаче ще бъде възможно да се възстанови взаимното разбирателство и да се постигне компромис. Жизненият потенциал е висок, вие сте в страхотна форма и не се чувствате уморени.

Дева

Денят ще бъде наситен със събития, доста уморителен, но ползотворен. Не с всички проблеми можете да се справите сами и е по-добре веднага да помислите към кого можете да се обърнете за помощ. Опитайте се да не бъдете откровени с непознати хора: те едва ли ще пазят вашите тайни.

Понякога е трудно да се преговаря с близки, дори когато става въпрос за дреболии. Струва си да направите компромис, за да избегнете конфликт. В този ден е по-добре да не планирате уморителни пътувания, многобройни пътувания: може да има закъснения по пътя.

Везни

Денят е по-подходящ за размисъл, отколкото за действие. Можете да обобщите някои резултати, да анализирате действията си и последствията от тях; след това бавно преминете към плановете за бъдещето. Не вярвайте на всички обещания, които другите ви дават днес.

Запознанствата изискват четливост: днес различни хора са привлечени от вас, включително такива, от които си струва да стоите настрана. Влюбените може да се карат. Вечерта емоционалният фон се стабилизира, ситуацията се подобрява.

Скорпион

По-голямата част от деня ще бъде заета от напълно безполезни и доста неприятни неща, които не могат да бъдат избегнати по никакъв начин. Умеете да стискате зъби, да проявявате чудеса от търпение и постоянство, за да постигнете резултатите, които другите очакват от вас, но това ще изисква значителна сила. За щастие, днес се отличавате с необикновено чувство за цел.

Ще бъде полезно да промените ситуацията, да зарадвате себе си с нещо. Опитайте се да не преуморявате, изтощителните натоварвания са напълно безполезни за вас. Близките хора ще се опитат да ви подкрепят, но не винаги благородните им пориви ще донесат желаните резултати.

Стрелец

Денят върви много добре. Деловите преговори протичат по най-добрия начин, възможно е да намерите надеждни помощници и съюзници. Професионалните натоварвания нарастват, но наградата за свършената работа няма да ви накара да чакате. Възможно е да получите интересни предложения за сътрудничество, някои Стрелци ще успеят да се изкачат по кариерната стълбица.

В личните отношения преобладава влиянието на положителните тенденции. Чувствата ви към любимия са дълбоки и взаимни. Близките хора проявяват искрен интерес към живота ви, дават добри съвети.

Козирог

Денят ще бъде много плодотворен и ще ви позволи да постигнете значителни успехи. Но не можете да се отпуснете дори за минута, освен ако, разбира се, не искате някой друг да получи плодовете на вашия труд. Този ден е свързан с интересни разговори, получаване на важна информация, споделяне на полезен опит.

Много Козирози ще преразгледат отношенията си с любим човек, ще искат да поставят акценти в тях по нов начин. Като цяло развитието на събитията отговаря на вашите очаквания и планове, не срещате съпротивата на някакви мощни сили.

Водолей

Опитайте се да не бързате. Колкото по-внимателни към детайлите, разумни и точни ще бъдете, толкова по-добър ще бъде този ден. Има шанс да подредите нещата, да се справите с натрупаните проблеми, да излезете победител от битката с недоброжелатели. Бъдете взискателни към себе си и снизходителни към другите - това ви позволява да поддържате добри отношения дори с онези, с които днес се намирате от двете страни на барикадите.

Не е препоръчително да обсъждате сложни и важни въпроси с близки: няма да е лесно да се стигне до консенсус, но не са изключени спорове. Приемате критичните забележки твърде близо до сърцето си.

Риби

Добър ден да промените живота си към по-добро. Малко изобретателност, малко усилия - и всяка комбинация от обстоятелства ще бъде успешна за вас. Подходящ ден за творческа и изследователска работа, разнообразни експерименти.

Изведнъж получавате отговори на въпроси, които ви вълнуват напоследък и наистина харесвате тези отговори. Освен това много Риби неочаквано откриват нови таланти и способности. Възможни са романтични хобита, но е по-вероятно началото на приятелства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари