Дневен хороскоп за 9 март 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник започвате седмица, която ще постави на изпитание вашата ценностна система, вашите приоритети и вашите отношения.

Важното е още от днес да започнете да приемате събитията, такива каквито са, и да не се опитвате да ги променяте, тъй като никой не може да предвиди тяхното развитие (и най-вече вие). В понеделник ще останете разочаровани от ваши очаквания, свързани с момиче или с млада жена, която ще се откаже от свое обещание или ще постъпи несериозно в конкретна ситуация. Днес внимавайте с какви игри се ангажират вашите деца, както и пазете децата от близкото си обкръжение от различни инциденти.

Ако днес възникне конфликт с представител на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, не се надявайте да излезете победител. Понеделник ще бъде благоприятен ден за делови срещи и за разговори по важни за бъдещето ви въпроси.

Овен

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. В близките дни не очаквайте приходи. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете деликатни, но твърди.

Телец

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Объркани сте емоционално. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Понеделник носи успех на Раците. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Обърнете внимание на здравето си. Бъдете оптимисти.

Везни

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре е по-добре да не пътувате.

Скорпион

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента.При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Разговорите за пари са трудни. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Козирог

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Към парите също трябва да подходите разумно. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

Понеделник не е еднозначен ден за Рибите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари