Дневен хороскоп за 8 юли 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Везни- много силен успех, Рак - твърде успешен ден

Овен

Успехи, но повишете вниманието

Съветите на колеги и бизнес партньори днес могат да ви бъдат изключително полезни. Относно реализацията на деловите планове петък ще е успешен за Овните, но не бива да се изключва и наличието на негативни тенденции, които също формират действащи сили в различните направления.

Точно затова, повишеното внимание и наблюдателността са незаменими помощници.

Телец

Ядовит, нервен ден

Избягвайте прекомерните натоварвания днес и се погрижете за здравето си. Изключително нервен и много ядовит ден, характерен с остри лични и делови неприятности. Най-ярки и почти неразрешими за мнозина от Телците се оказват личните, и в частност – любовните. Въпреки проблемите, надеждата за успех не ви е напуснала съвсем, а и шанс не липсва.

Близнаци

Силна нервност

Денят е изключително подходящ за сделки и преговори. Не се поддавайте на излишни емоции, а мислете бързо и точно, тъй като има голяма вероятност да стабилизирате финансовото си положение. Ситуацията във вътрешен план при вас не е по-различна от тази при Телците. Завладени сте от значителна нервност, която освен днес, ше ви преследва неотлъчно и през следващите четири дни.

Рак

Твърде успешен ден

Приключването на важно за вас начинание ще ангажира вниманието ви днес. Делова и финансова сполука определят развитието на този ден. Всъщност успехите ви едва ли ще се задържат само в тези граници, защото за всички от зодията предстои етап на положителни промени в широк периметър. През това време може да има финансови проблеми, но са за малко.

Лъв

Пред промени

Днес имате шанса вашите планове да се реализират напълно. Като отделен ден, петък може да се окаже доста неприятен за Лъвовете, защото намеква за началото на промени, които ще предизвикат проблеми и безусловно ще родят тревоги. Не се притеснявайте. Така ще е във времето на началния им етап. Впоследствие ситуацията ще се балансира.

Дева

Мобилизирайте се

Очаква ви спокоен ден, в който ви върви във всичко, с което се заемете. Благоприятен ден, през който вашият шанс за реализация на цели в обществения периметър или такива от лично естество е силен, но не е сигурно, че ще се въз ползвате от него, защото усилията ви за постижения са занижени, и пропускате изгодните моменти. Необходима е мобилизация!

Везни

Много силен успех

С разумни и навременни действия успявате да спечелите ценно време и да натрупаете дивиденти днес. От гледна точка на парични печалби, петък е много сполучлив и няма да ви разочарова – печеливш е! Денят по принцип е много успешен, и ще ви предостави чудесни възможности за многопосочна реализация с сфери и сектори, свързани с ангажиментите ви, или с настоящите стремежи.

Скорпион

Нерви в службата

Като хора, претендиращи да са запознати с духовните закони, не изпадайте в нежелани ситуации, водени от егото си. През този ден може да се говори за сполучлива реализация на цели, но и за ярки проблеми от делово естество, които във всички случаи ще са кратковременни, защото предстоят хбави промени. Петък ще ви радва с успехи в личен план. Денят е много сполучлив за обществени контакти.

Стрелец

Засилена нервност

Опитайте се да отгатнете това, което биха желали да получат близките ви от днешния ден и ги изненадайте приятно. Нервността у Стрелците е засилена и може да се превърне в препятствие за реализацията на целите при онези от зодията, които не успеят да я овладеят своевременно. Сдържайте се, защото е възможно да последват ярки неприятности за действащите в бизнеса. По принцип петък е хубав.

Козирог

Отново се явяват дразнители

Предстои ви интересен и наситен със събития ден. Налице са всички условия за един по-спокоен петък, но явно някой от околните настоятелно ще ви дразни, и след като успее да оформи скандал, ще си получи заслуженото. Денят е благоприятен за парични печалби, за успешно провеждате на преговори и за сключване на договори.

Водолей

Избягвайте хитруването

Днес се заемете с дела, които иначе бихте пренебрегнали. Ако Водолеите не се опитат да хитруват и лъжат, петък ще премине твърде успешно, ако обаче се подведете по апетита си за материален успех или за надмощие в дадена сфера, може да се окажете в неприятна позиция, и дори да последват загуби. Принципните ви възможности са значими.

Риби

Нарушени взаимоотношения

Ще подобрите взаимоотношения си с хора, с които по една или друга причина сте били разделени. Взаимоотношенията на мнозина Риби с колеги в службата или извън нея, но от бранша, не блестят и не са на необходимата висота, което днес в опредени моменти може да предизвика напрежение и да последват проблеми.. От гледна точка на постижения петък ви гарантира успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари