Дневен Хороскоп за 8 Юли 2015

0
Овни, Близнаци и Раци действат с колеги, Скорпиони и Риби се разминават
Овни, Близнаци и Раци действат с колеги, Скорпиони и Риби се разминават

Овен

В сряда като Близнаци и Раци трябва да заложите на взаимодействие с колеги, познати и близки. Мнозина от знака получават нови и нелеки задачи, но пък работата им е интересна, очакват признание, печалби. Някои Овни се увличат и във флиртове, ако разликата във възрастта е по-голяма, да бъдат внимателни, младост не може да се върне така. Впрегнете енергията си за творческа изява.

Телец

Хубава сряда, при условие че уловите посоката на настъпващите промени и впишете някак своите планове в нея. Телците да действат предпазливо, виждат рисковете, опити да бъдат ощетени. Можете да си спестите неприятностите, но не отлагайте добрите стъпки, за които мислите. С парите не сте зле, ала без да проявите бдителност и находчивост едва ли ще запазите сегашното положение.

Близнаци

Тази сряда като Овни и Раци разчитате на съдействие на колеги, познати, роднини. Близнаците се увличат по нови проекти и промени, работата ще бъде доста уморителна, но плодотворна и зареждаща с нови идеи. Вечерта отделете време за обсъждане с хората, с които се допълвате най-добре, почерпете се, но не прекалявайте, имате нужда от отдих и възстановяване, чакат ви и още дела.

Рак

В сряда като Овни следвате примера на Близнаци и се стремите да обедините сили с колеги и други познати в екип. Раците успяват, само да не позволяват старите си симпатии и антипатии да диктуват избора. Идеите ви са добри, можете да победите в различни състезания, но и да привлечете внимание на шефове. Ще се радвате на плодотворни усилия, грижете се за режима, тонуса.

Лъв

Тази сряда трябва да бъдете по-бдителни при изпълнение на деловите си задачи, а вие сякаш сте по-склонни да се уповавате на старата слава на умели професионалисти. Лъвовете може да станат прицел на клюки, да понесат щети. Е, след време ще се види кой крив, кой прав, но хич не е приятно партньори и колеги да ви опонират. Ако сте лидери, балансирайте интереси и характери.

Дева

Хубава сряда, работата ви върви и вие може да побързате да разширите деловите си начинания. Девите да потърпят, сега е време да заздравяват връзките си с партньори, колеги, роднини, клиенти, когато задействат нови проекти – услугите на тези хора ще се окажат много ценни. От доходите сте доволни, а още по-важно е, че имате влиятелни покровители, получавате вести.

Везни

За сряда има куп служебни въпроси, които трябва да уредите стриктно, но дали и другите ще покажат акуратност? Везните тактично да напомнят за срокове и качество, някои хора в екипа им се занимават повече с клюки, отколкото с работа, тя не чака. При явни нарушения покажете справедливост, важно е за останалите колеги. Някои повече говорят, обаче денят иска дела...

Скорпион

В сряда вие и Стрелци трябва да анализирате по-внимателно ситуацията, някои детайли са важни, а ви убягват. Влиянията се чувстват до края на седмицата. Група Скорпиони ще споделят проблемите си и на купон, от Риби да не чакат това. Сега е важно да не надценявате постигнатото, идеите на колеги и познати също са добри, отнесете се прагматично. Важи особено за среден ранг шефове.

Стрелец

Тази сряда Скорпиони ви внушават да бъдете по-внимателни за развоя на деловата ситуация, май не сте наясно с всички проблеми. Някои Стрелци трудно се разбират с колеги и партньори, поне част от екипа ще заслужават дружбата им. Едни скоро ще се включат във ваш проект, втори предлагат свои идеи, трети са по-егоистични, при разумен компромис начинания ще тръгнат.

Козирог

В сряда деловият късмет не е много благосклонен към вас, но и вие не бива да оставяте работата си само на неговите грижи. Козирозите трябва да анализират фактите, време е да готвят нови проекти и начинания, някои идеи вече са доста демодирани, непродуктивни. Не е нужно да потъвате в спомени и емоции, а да обсъдите с приятели и други близки предстоящи стъпки, да уговорите услуги.

Водолей

Връщате се към проблеми от миналия петък, може би са останали задачи за довършване. Водолеите да се концентрират в работата, признанието няма да дойде веднага, но има неща, които наистина не търпят, нито пък ще бъдат направени по-добре, ако ги прехвърлят на друг. Уреждайте стриктно и навреме финансови неща в кръга си, някои ви мислят за стипца, но трябва да пестите.

Риби

В сряда Скорпиони ви подтикват да търсите съдействие за деловите си проблеми, едва ли ще слушате. Доста Риби имат идеи за самостоятелни изяви, а моментът не е подходящ, да не се късат от екипа, приятели, близки. И в общи начинания можете да покажете усърдие и умения, шефовете ще ви оценят. Демонстрирате ли превъзходство в кръга си, едва ли ще постигнете желаното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари