Дневен хороскоп за 8 януари 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник може да сте все още под въздействието на някои негативни емоции и преживявания от предишните няколко дни. Това особено важи случай, че сте имали силен и неприятен конфликт, който е оставил някаква горчилка във вас.

Днес може да имате интересни и полезни за вас контакти с мъж, който живее или работи в друго населено място.

Ваша приятелка или роднина ще ангажира вниманието ви с нейните любовни тревоги или преживявания.

Това ще бъде благоприятен ден за финансови дела и ангажименти свързани с дете или млад човек от семейството ви.

Овен

Добро време за примиряване, възобновяване на прекъснати връзки и другарски срещи. Вслушайте се в мнението на другите членове на семейството и на родителите си.

Това ви помага да премахнете напрежението. За спортистите и треньорите това е много резултатно време, особено ако спортът е свързан със скорост и риск.

Телец

Възприемате промените в отношенията си без особен възторг и сте склонни да виждате света в неговите крайности. Любимият човек за вас е или добър или лош, правилен или неправилен.

Макар представителите на този знак да имат добро чувство за хумор, днес те трудно могат да приемат шеги по свой адрес и болезнено реагират на критиката, особено от страна на роднините.

Препоръчва се активен отдих и каране на ски.

Близнаци

Мнозина от вас са способни днес от пръв поглед да определят могат ли да постигнат взаимност или не с определен човек, без да анализират причините за това.

Може да бъдете несговорчиви и упорито настояващи на своето. Не си струва днес да отивате на дълги пътешествия. Благоприятен е семейният отдих.

Рак

Възможно е настроението ви да се мени бързо, да има пристъпи на депресия и самота. Може да има скарвания с любимия човек, в резултат на което да се затворите в себе си и да сте раздразнителни.

Раздразнените от вас могат да са придирчиви и да напердашат децата и партньора си. Препоръчва се спокойна почивка.

Не си струва да каните гости, както и вие да ходите на гости.

Лъв

Можете да покорите поклонника си със своя ум, грация, живост на характера, красота и сексуална привлекателност, която би стигнала за няколко души.

Не е изключено да поканите гости на обед и да се изявите като прекрасен домакин. Предразположени сте към подвижен начин на живот.

Спортните занимания ви помагат да се избавите от отрицателните емоции и бързо да възстановите загубената си енергия.

Дева

Потръгва на жените – те се намират под покровителството на рицарски настроените представители на силния пол. Стъпка по стъпка разрешавате семейните си проблеми и се изявявате като истински господари на положението.

Ако сте планирали пътуване с делови или търговски характер, своевременно се погрижете за нужните документи, за да не си усложнявате работата.

Везни

Научете се да се радвате на това, което ви предлага живота. Днес е напълно възможно да посрещнете гости. Можете да доставите много приятни минути на близките си, организирайки семейно тържество.

Голяма е възможността от щастлив случай, благодарение на която да се подобри положението ви.

Скорпион

Жените – Скорпиони са „фатални“ жени, които днес могат да разрушат традицията и установения живот на мъжете. Понякога може да сте ексцентрични и лесно да излизате извън себе си.

Благоприятни са срещите с делови хора в непринудена обстановка.

Скорпионите, стремящи се към разкош, са склонни към излишества и прекомерни разходи.

Стрелец

Днес може да пожелаете да останате добри приятели на тези, към които доскоро сте изпитвали най-необуздана страст и влечение. Постарайте се да бъдете мъдри, умейте да замълчите, макар и да ви е трудно, тъй като невнимателната дума може да има тежки последици.

Днес се изявявате като родени спортисти, тъй като виждате в спорта продължение на активната дейност.

Козирог

В любовните взаимоотношения се засилва романтичната нотка и с удоволствие си спомняте за зараждането на вашата любов. Насочете усилията си към възстановяване на вътрешната си независимост.

За вас е много важен пълноценния сън. Постарайте се да си спомните сънищата веднага след събуждането – в тях може да се таи разгадаването на вълнуващите ви въпроси.

Водолей

Изключително благоприятен за любов ден. Всичко е наред – можете да не се страхувате от уроки и от спречквания. В момента съюзът ви е удивително хармоничен.

Вие дори можете да отгатнете и разшифровате тайните помисли на своя нов избраник. Ориентирате се прекрасно в хората и можете да проникнете и в най-съкровените помисли на близките си.

Може да бъдете срещнати в кое и да е многолюдно място на премиери, конференции или презентации.

Риби

Настроени сте окончателно да се разделите с личните си проблеми от миналото и да поемете курс към по-добро бъдеще. В действията си мнозина се ръководят, от високи подбуди в името на всеобщото благо.

Вие сте страстни пътешественици и смяната на обстановката е нужна за вашата кариера.

Препоръчва се да напуснете родината си и да работите в друга страна, за да постигнете успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари