Дневен Хороскоп за 8 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 8 Май 2015
Дневен Хороскоп за 8 Май 2015

Овен

До края на седмицата се натъквате на различни пречки при изпълнение на плановете си. Овните са пълни с енергия и работата няма да ги уплаши, колкото и много и трудна да е. Друг въпрос, че трябва да се разграничите от колеги и даже приятели, които демонстрират професионално превъзходство и пилеят време. Печелите симпатии и приходи със скромност и повече старания.

Телец

До края на тази седмица следвате идеите на шефове и колеги, като Рибите ще подсказвате на Стрелци, че така е по-сигурно. Телците имат големи амбиции, но сега да не ги стартират, а да привличат съмишленици, сътрудници. Малките сполуки днес ще ви отведат нагоре в йерархията, а скоро и околните ще се уверят, че изискванията ви за качество и дисциплина са напълно основателни.

Близнаци

В петък вие и Стрелци трябва да действате по-предпазливо, делови проблеми изобилстват. При група Близнаци не липсват и лични, хубаво е, че ще направят разумен компромис с близки и у дома хармонията пак ще се възцари. Що се отнася до работата ви, не се поддавайте толкова на емоции даже да не са ви оценили високо. Ако има и други ядове, си намерете по-добро място за изява.

Рак

Петък-не петък, вие имате доста делови и лични задачи и ще насочите всичките си сили в работата. Раците могат да разчитат на съдействие от колеги и близки. Хората оценяват сериозното ви отношение в работата и ще гледат да ви услужват. Даже част от околните да са на вълна за купони, ще се справите със спешните неща. Мнозина подкрепят роднините си, но без да глезят никого.

Лъв

Финалът на деловата седмица е напрегнат, имате доста задачи, а не сте съвсем наясно със ситуацията в служебната сфера. Лъвовете да бъдат по-стриктни по задълженията си, сега е важно да се спазват срокове, изисквания за качество, а не само да се угажда на влиятелни хора. Вие успявате да балансирате, нерядко отстъпвате от претенциите си. Временно е. Пазете личния живот от клюкари.

Дева

Мнозина гледат да избутат някак петъка в службата, но вие виждате сериозни пропуски в колективна дейност и няма да мълчите. Девите да подплатят своята критика с факти, но и с идеи за промени и още по-важно, нови начинания. Така ще привлечете по-голяма подкрепа за свое виждане, ще създадете трайни съюзи. Някои си проправят път нагоре в екипа или в обществена организация.

Везни

Този петък доста неща не стават така, както сте ги планирали. Везните се стараят много да осъществят идеите си, но е добре да търсят и компетентни съвети особено на път, в работа с нова информация , при уговаряне на бъдещи партньорства. Някои затъват в детайли и се бавят или губят по-мащабната перспектива, а е редно дори да разширяват първоначалните си намерения.

Скорпион

Петък е, а вие сте готови да гоните амбициозни делови идеи. По-добре изчакайте, подгответе начинанията. Сега Скорпионите да избягват спорове с колеги, шефове, клиенти. Ако за днес имате изпити или важни публични изяви, представянето ще е убедително. Дамите от знака да отделят повече време на близките и дома, от тях зависи там всичко да е спокойно и уютно.

Стрелец

В края на деловата седмица се трупат разни проблеми, като Телци и Риби е добре да следвате указания на шефове и влиятелни партньори. Стрелците като Близнаците ще се измъкнат от трудните ситуации, стратегията им е печеливша и в понеделник. Вие сте реалисти, предпочитате сигурни приходи, стабилни екипи. И да има притеснения, те са временни, проверените хора не подвеждат.

Козирог

Изтича напрегната делова седмица, дали сте много от себе си работата на екипа да върви добре. Козирозите да избягват спорове, макар че сигурно има немалко поводи за изясняване с колеги и даже с шефове. Вечерта ще има хубави вести по въпросите, които ви интересуват. Но вие си дайте отдих, помислете за тонизиране. Ако има повод, съберете се с близки и го полейте.

Водолей

Напрегнат финал на деловата седмица, напоследък служебните ви задачи не вървят много бързо. Е, Водолеите са мобилизирани и ще се справят с всякакви трудности, някои най-сетне разчистват терен за по-амбициозните си проекти. След време ще си кажете, че сполуките са си стрували упорството, старанията, търпението. Окуражавайте и близките за смели идеи, успехът идва с мечтите.

Риби

В петък вие и Телци ще внушавате на Стрелци да следват стриктно указанията на шефове, така добрите постъпления са ви гарантирани. Ако Рибите действат в екип, да се погрижат и за печалбите на колеги и подчинени, нали работят рамо до рамо. Някои се изкушават от по-високи доходи и престижни постове, но бързо ще разберат, че евентуалните им партньори не са сериозни и делови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари