Дневен хороскоп за 7 септември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

От 7 до 9 септември ще ви бъде дадена възможност за растеж, късмет и успех

Приятните събития днес и през следващите два дни ще ви направят да се чувствате щастливи, оптимистични, ентусиазирани и щедри. Повишената добронамереност и толерантност ще направят личните ви и социални взаимоотношения по-хармонични.

Това може да бъде благоприятно време за започване на нов проект, за създаване на нови връзки, за пътувания на дълги разстояния или за ангажиране с някаква форма на обучение.

Благоприятното влияние на този ден може и да не ви предпази от трудности или разочарование, но определено ще спомогне за по-лесното преодоляване на неуспехите.

Овен

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. От неочаквано място може да получите пари. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Телец

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Изясняват се нещата и в любовта. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

В четвъртък не се претоварвайте. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Раците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утре е ден за домашни дела. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете оптимисти.

Дева

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Везни

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

Утре имате куп неща за вършене. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Козирог

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре вечер се посветете на семейството си. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Водолей

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Утрешният ден ще е силно активен. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не предприемайте нови занимания в четвъртък. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари