Дневен хороскоп за 5 октомври 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Стартът на седмицата трябва да бъде много ясен и категоричен, да заявите своите цели и приоритети, към чиято реализация ще се стремите през следващите седем дни. Това е време, в което ще трябва да покажете, че сте готови за промяна, за доказване на способности и за съхраняване на доверието към вас.

Няма да бъде грешка, ако използвате благоприятните тенденции за възстановяване на сложни отношения, преди всичко поради загуба на доверие. Днес ще бъде важно да не допускате намеса на семейните си дела в работата и обратното. През днешния ден внимание ще изиска здравето на тези от вас, които са родени под водни или земни зодиакални знаци. Възможно е да възникне причина за лекарски преглед, терапия, зъболечение или друга медицинска процедура.

Има вероятност от възникване на съмнение или подозрение в думи или дела на човек роден под въздушните зодиакални знаци. В зависимост от близостта помежду ви, най-добре ще бъде да проведете откровен разговор.

Мъжете над средна възраст ще имат прекрасен ден за реализация на домашните си задачи. Покажете на какво сте способни и зарадвайте близките си хора с каквото можете.

Овен

Този понеделник се подгответе за отговорности. Ще имате повод да се гордеете със себе си. Очаквайте похвали.

Телец

Днес бъдете подозрителни към всичко, което изглежда прекалено добре. Не си позволявайте критика, но имайте едно наум.

Близнаци

Днес ще ви се наложи да вземете важно решение. Мислете за себе си и вашата полза от всичко, което ще ви се наложи да направите.

Рак

През този ден ще се наложи да направите някои компромиси. Не изпадайте в крайности. Запазете достойнството си.

Лъв

Днес ще може да преоткриете важни качества в любимия ви човек. Очаква ви нещо като втори меден месец. Изживейте го със страст.

Дева

През този ден не давайте поводи за ревност на половинката ви. Дори всичко да е шега, той или тя може да се обиди.

Везни

Днес ще можете да се преобразите в някой, който винаги сте искали да бъдете.

Скорпион

Днес ще може да се уверите, че действията ви са наблюдавани от мнозина. Направете така, че да няма за какво да бъдете упреквани.

Стрелец

През този ден ще може да се уверите в своето влияние над даден човек. Това трябва да ви дари с повече отговорност. Не се изкушавайте.

Козирог

Днес ви предстои важна среща. Тя няма да е планирана, затова се постарайте да изглеждате добре и най-важното - да сте усмихнати!

Водолей

През този ден ще направите откритие. Постижението ви няма да остане незабелязано. Ще спечелите нови приятели.

Риби

Този понеделник ще имате извънредно много задачи. За да са успешни действията ви подходете към всичко със слонска доза спокойствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари