Дневен хороскоп за 5 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Този ден ще благоприятства вземането на важни решения

В петък използвайте умението си да общувате с другите хора, за да изчистите вече възникнали неприятности или проблеми с тях. Не се страхувайте да направите компромис или да се извините, да поискате прошка, ако това е цената, която трябва да платите за хармонията в живота си.

Този ден ще благоприятства вземането на важни решения и стартирането на нови начинания, но само ако сте направили достатъчно добра подготовка за тях.

Ако през този ден сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, възникването на някакви спънки или затруднения е напълно вероятно.

Интересни новини и преживявания днес ще възникнат на работното ви място или в бизнеса, като в повечето случаи те ще бъдат положителни и ще ви дадат нови възможности за развитие.

Овен

През този ден страстите ще се опитат да вземат връх над разума. Опитайте се да не позволявате това господство, ще ви струва скъпо.

Телец

През този ден ще се изкушите да си купите нещо скъпо. Удоволствието ще трае кратко, съжалението за покупката - дълго.

Близнаци

Днес ще се изострят желанията ви, чувството за ревност, влеченията и зависимостите от другите хора. Опитайте се да обуздаете всичко това.

Рак

Възможно е да възникнат затруднения във финансовата сфера. Проблемът няма да е чак толкова голям - просто бъдете пестеливи.

Лъв

През този ден рискувате да избухнете срещу някого не много заслужено. Най-добре си останете вкъщи и бройте до 100 преди да кажете нещо.

Дева

През този ден може да се очаквате промени в почти всички сфери на живота. Бъдете адаптивни и много, много разумни.

Везни

Днес са възможни непредсказуеми събития, повдигането на сложни теми. Вашата задачата е да впрегнете целия си разум и търпение.

Скорпион

Това е ден, който да посветите на анализ. Много вероятно е да откриете отговора на важен въпрос, който ви е мъчил дълго време.

Стрелец

През този ден бъдете внимателни и не пришпорвайте събитията. Най-добре заемете изчаквателна позиция, оставете инициативата на другите.

Козирог

През този ден бъдете много внимателни с алкохола. Не употребявайте никакви вещества, действащи на съзнанието!

Водолей

Денят е много удачен за първи стъпки, свързани с отказването от вредни навици и токсични връзки. Сега е моментът да се самоусъвършенствате.

Риби

През този ден от особено значение ще е самоконтролът и дисциплината. Не се привързвайте към материални вещи и земни удоволствия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари