Дневен Хороскоп за 5 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 5 Май 2015
Дневен Хороскоп за 5 Май 2015

Овен

И на Гергьовден ще бъдете в чудесно настроение, но май е време да направите бърза делова равносметка и да си набележите стъпки за по-убедителна изява в работата. Група Овни се влияят от колеги и познати, но тези хора не са много грижовни за обогатяване на уменията, не бива да им стават пример. Обсъдете нещата с близки, семейството ви подкрепя и се радва на успехите ви.

Телец

Сега вие и Козирози трябва да упорствате по плана си, можете да спечелите и авторитет, и пари. Само че Телците да овладеят припряността, имат доста делови и лични ангажименти и в бързината претупват някои. Това може да ви навреди, да ви изложи. По-добре действайте за по-спешните неща, другите ще почакат. Така хем ще се възползвате от шанса, хем всичко ще е свършено ОК.

Близнаци

Във вторник вие и Везни следва да действате най-съсредоточено по задачите си, в екипа възникват сериозни противоречия и не бива да давате поводи за укор. От друга страна, Близнаците виждат, че конкуренцията се изостря, да защитят интереса си с ефективни усилия. Не е време за приказки, изтърпете и хора, които ви дразнят, но са полезни за конкретни дела. Близките ви помагат.

Рак

Имате чудесни делови идеи, но не прибързвайте за реализацията, късметът ще ви се усмихне по-широко в началото на следващата седмица. И все пак Раците да внимават, има добри възможности, които и днес трябва да се използват за напредък в кариерата, за стабилизиране на финанси. Някои ще си дадат повече отдих, не се чувстват във форма, наистина гонитбата на печалби не е уместна.

Лъв

Във вторник гоните амбициозни изяви, искате да направите впечатление на влиятелни хора, пред публика. Лъвовете да не държат само на външната страна на нещата, някои ще се чувстват много добре на друга работа, ако я обичат и са обградени със симпатичен екип. Не бързайте толкова с кариера и печалби, всичко ще дойде естествено, сега печелете приятелство, подкрепа за идеите си.

Дева

Вторник е по-напрегнат, освен трудностите в работата дразнят ви интригите в екипа, клюките. Девите да се овладеят, другите са такива, каквито са, няма да ги променят. Добре помислете дали да търсите нов екип и дейност, някои компромиси сега няма да са сполучливи. Ако използвате уреди в работата си, поддържайте техниката на равнище, обогатявайте уменията си, така се успява.

Везни

Този вторник като Близнаците трябва да бъдете много стриктни и прецизни с делата си, зависите от колеги, познати, макар че ви се иска да не е така. Везните по биха следвали свободолюбиви Стрелци, но днес все още имат куп общи задачи с партньори, ще изтърпят и най-несговорчивите. Не бързайте със свои начинания, а ги подгответе добре, не бива да се претоварвате, да грешите.

Скорпион

До края на седмицата трудните ситуации ще ви сближат с околните, в работата може да се роди здраво приятелство. Колеги и познати харесват искреността ви, упоритостта във всичко, с което се заемате. Помощта на близките ви също идва навреме, може да получите по-отговорни поръчения и по-добра заплата. Скорпионите са енергични, ако са имали проблеми с тонуса, бързо укрепват.

Стрелец

Във вторник ви се ще да действате по самостоятелни идеи, внушавате го и на Везни. Но без помощта на познати и близки Стрелците рискуват да се претоварят и направо ще капнат. А и за някои стъпки не е време, ще видите как съперниците ви се огъват пред възникващи затруднения. Не злорадствате, а ще си направите изводите. Грижете се за тонуса, обаждат се и стари болежки.

Козирог

Този вторник като Телците ще упорствате по плановете си, но по-внимателно, с някои въпроси не сте съвсем наясно. Козирозите се дразнят, че колегите им не включват бързо в посока на техни идеи. Анализирайте сериозно мотивите им, някои имат лични проблеми, други наистина не са за тази работа. Не се сърдете и не налагайте мнение, огледайте се за хора, с които ще работите леко.

Водолей

Напрегнат вторник, в деловата сфера възникват куп непредвидени пречки, околните не работят спокойно. Много Водолеи няма да се поддават на общото настроение, с професионализъм и самообладание ще свършат повече, някои си гарантират и по-добра изява и печалби. Не говорите излишно, но и никак не се бавите при решаване на свои проблеми, в редица случаи помагате на близки.

Риби

Вторник изправя и вас пред някои пречки в работата, вие няма да се колебаете как да се справите с проблемите. В редица случаи Рибите трябва да наваксат пропуски в организацията на дейност или пътуване, не драматизират нещата и се справят с малко забавяне. В други се опирате на интуицията си, в екипа има клюки, усложняват отношенията. С такт доказвате: на вас може да се разчита...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари