Дневен Хороскоп за 4 Декември 2015

0
Дневен хороскоп за всички зодии
Дневен хороскоп за всички зодии

Овен

През този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите. Отношенията с ръководството и висшестоящите лица ще станат по- продуктивни, ако протичат в неформална обстановка и в непринуден стил. Приятели или близки роднини ще са готови през това време да съдействат за издугането Ви в служебната йерархия или за изпълнение на някакво Ваше желание. В съшото време няма да е излишно да сте предпазливи в опита да вкарате в привичната си работа нови елементи. При повнимателно разглеждане някои от тях ще се окажат вече остарели.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то - съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

Денят няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските Ви помнят всички, а постиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си вероятно ще намерите човек, който е имал пръст в разпространената за Вас клеверническа информация. Денят е благоприятен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна представа за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко вероятни.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв

Днес отношенията с Вашия любим човек може да се променят в най-неочаквано направление. Дали това ще е по-добрата или по-лошата посока, ще се изясни по-късно, с течение на времето. В крайна сметка трябва да се подготвите за това, че нищо няма да бъде така, както е било преди.

Дева

Днешният ден ще бъде отделен за отношения с Вашия любим човек. През деня ще възникне ситуация, която ще изискава от Вас компромис и способност да преразгледате своите приоритети в името и за благото на вашата двойка. Ако направите това, което трябва да се направи, ще почувствате, че отношенията ви се променят към по- добро и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения план и позволете на колегите, които са по- старши по длъжност, да Ви контролират.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

Днес ще Ви се струва, че всичко, което правите в личния си живот, е неправилно, и е трябвало да постъпите по съвсем друг начин. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на поведение, не забравяйте да се посъветвате със своя любим човек. Него това също го засяга.

Стрелец

Много би било добре днес да отидете заедно на покупки, защото денят е изключително благоприятен. Опитайте се не само да накупите онова, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате удоволствие от този увлекателен, макар и доста уморителен маратон.

Козирог

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари