Дневен хороскоп за 4 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Скорпион - подходящото време да се потопят в чувствени удоволствия, Водолей - забавни съвпадения

Овен

Първата половина на деня е с липса на ясен режим, допринася за буйната фантазия на Овена и двойствеността на желанията. Желанието за релакс може неусетно да доведе до ненужни ексцесии.

Например до прекомерна консумация на алкохолни напитки или сънотворни, до разпуснатост и лековерност в контактите с най-близкото обкръжение. Може да има повишен интерес към музиката, религията, фотографията и киното.

Телец

В този ден Телците са привлечени от илюзии в общуването със съмишленици, чужденци, роднини, сънародници. Възможно е някой от тях да ви помоли за морална или финансова подкрепа. Сантименталността, наивността и желанието да покажете благородство могат да ви подтикнат към допълнителни разходи. Човекът, който ви покровителства, може да отсъства или да не е напълно честен с вас.

Близнаци

Днес плановете на Близнаци непрекъснато придобиват нови допълнения и принципите не са твърди. Можете да искате всичко наведнъж, независимо от реалното състояние на нещата. Това не е лош ден за поддържане на лична популярност, но на някои хора може да изглеждате ненадеждни или нечестни. Избягвайте показността, екстравагантността, преяждането и злоупотребата с алкохол.

Рак

Днес за Раците дълбокият интерес към вътрешната страна на нещата е естествен. Вашата пътеводна звезда може да е тайно желание да намерите духовен наставник или братя по вяра. По това време сте силно повлияни от музиката. Може да има жажда за реално или виртуално пътуване, за изучаване на други култури, но също така и разочарование в някои авторитети или частичен крах на надеждите. Не се доверявайте сляпо на чужденците.

Лъв

Днес за Лъвовете е опасно да се поддават на произволни настроения. Приятел може да ви заведе на несериозно приключение с много съмнителна конотация. Звездите съветват да сте по-внимателни в нова компания и да не се доверявате на обещанията на непознати хора. Зад романтичната фасада на ситуацията може да се крие неприятна същност. Това не е най-доброто време за започване на нова любовна връзка и намиране на надеждни съмишленици.

Дева

Днес общуването с брачен партньор за Девите няма да бъде скучно. Обстоятелствата ще го направят интригуващо и емоционално вълнуващо. Възможно е обаче ситуацията да се обърне към вас със своята мистериозна или неприятна страна. Можете да се тревожите за непоследователността и слабостта на вашата половина, да я подозирате в измама или изневяра. Чувството за хумор на любим човек може да ви се стори странно и неуместно.

Везни

Днес Везните могат да бъдат заобиколени от мистерии и интриги. Не може да се изключи изчезнали хора или вещи. Домашният любимец може тихо да изчезне от вашето зрително поле (да избяга, да се скрие). Когато се почувствате зле, не се опитвайте сами да поставите правилна диагноза: най-вероятно ще бъде трудно поради несигурността на симптомите. Не вярвайте на хора, които обещават много и говорят красиво: те ще се окажат мечтатели, измамници или авантюристи.

Скорпион

Подходящото време за Скорпионите е да се потопят в чувствени удоволствия или в някакъв вълнуващ творчески процес. Музикалният съпровод ще добави дълбочина към вашите преживявания. Желанията в този ден са разнообразни и не могат да бъдат напълно реализирани, така че дори при благоприятно развитие на събитията може да изпитате неудовлетвореност и разочарование. Поведението на любим човек може да ви направи подозрителни.

Стрелец

Стрелците не трябва да избират тези дни за преместване. Това също не е най-доброто време за сключване на брачен съюз (ще бъдете преследвани от постоянна несигурност в партньора). Родителите или авторитетните фигури може да са недоволни от поведението ви. Пазете в тайна обстоятелствата на вашия произход и подробностите от домашния ви живот: нечестни хора могат да използват тази информация.

Козирог

Добър момент за Козирозите да посетят близки роднини. Бъдете внимателни на пътя, невниманието ви може да ви забърка. Докато шофирате, не включвайте твърде силна музика, не оставяйте вратите отключени. Можете да станете както обект на митинг, така и жертва на измамници. Не търсете съчувствие от непознати хора: най-вероятно няма да е напълно искрено.

Водолей

Има голяма вероятност от забавни съвпадения, мистериозни събития, необясними съвпадения. Водолеите могат да се сблъскат с тези явления в личния си живот или в хода на някакво творческо начинание. Възможно е да искате да разнообразите познат любовен сценарий. Но несериозните интриги и недобре обмислените приключения могат да бъдат не само вълнуващи, но и скъпи.

Риби

Днес чувствата на Риби са интензивни, но непостоянни. Възможно е да има разногласия с домакинства или сънародници на религиозна, морална или правна основа. Вашите уязвими страни може да са промискуитет, непостоянство, прекомерна сантименталност, прекомерен апетит. Избягвайте излишъците и самоугаждането. Не започвайте интриги: вие сами рискувате да се оплетете в изплетени мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари