Дневен хороскоп за 31 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Излишната емоционалност и даването на съвети могат да ви докарат конфликти. Вие може да вземете в свои ръце разпределението на семейните доходи и с удоволствие да се грижите за укрепване и преумножаване на семейното имущество. Рискованите дейности и пътуванията ви носят неочаквана удовлетвореност.

Овен

Все пак гледайте да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Отстоявате идеите си. Опитайте се да завършите започнати вече неща. Подвеждането по собствените слабости може да затормози духовния ви прогрес и може да бъде причина за много неприятности.

Телец

Утрешният ден е много благоприятен за Вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. Ако сте влюбени, утрешния ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Утре е необходимо да осъзнаете, че сте част от една взаимно свързана машина. Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички.

Близнаци

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Ще се чувствате добре утре - изпълнени със сили и най-вече с желание за действие, но то ще е насочено по-скоро към ваши лични неща, отколкото към служебните дейности. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината ви.

Рак

Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна. Нерешителността ви пречи да използвате шанса си в различни ситуации.

Лъв

Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Не се съпротивлявайте излишно, защото, макар промяната да ви плаши, накрая ще се окаже, че сте се освободили от някакво бреме. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания.

Дева

Не се препоръчва работа в екип. Оглеждайте се и преценявайте внимателно. Сигурен успех ще завоюват Девите, които са настойчивите за деловата си реализация. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Девите, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас.

Везни

Избягвайте рискови операции с пари. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. По независещи от вас причини може да се наложи да промените някои от плановете си, но не се притеснявайте, нещата скоро се оправят.

Скорпион

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Имайте предвид обаче, че, ако става дума за нещо мащабно, ще трябва да се заредите с търпение, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Стрелец

Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби. Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Заемете се сериозно с възстановяването на емоционалното си равновесие, за да постигнете видим успех, и то незабавно. Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес. Опитайте се бързо да привършите всички неща, които се намират в стадий, на приключване.

Козирог

Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо - имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Оставете всичко да се развие от самосебе си - следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно.

Водолей

Обърнете внимание на физическата си форма. Успехът е с Вас. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да откажете на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете.

Риби

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред. Опитайте се да не губите чувство за реалност, vъзможно е вашите планове просто да не са подходящи за този момент. Подтиснете егоизма си. Самоконтролът ви помага да се справите с всичко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари