Дневен Хороскоп за 30 Септември 2015

0
Овни и Скорпиони настроени за промени, Раци и Везни анализират
Овни и Скорпиони настроени за промени, Раци и Везни анализират

Овен

В сряда вие и Скорпиони сте готови да променяте партньори и дейности, не е лошо нещата да стават по-плавно. За някои Овните нямат условия в момента, няма защо да поемате излишен риск. Старанието ви в работата ще дава все по-добри резултати и ще ви води нагоре в кариерата. Една група имат възможност и за допълнителна печалба, така че се съобразяват точно с това обстоятелство.

Телец

Тази сряда трябва да сдържате желанието си за изясняване, а и да подсказвате и на близки Скорпиони да се ограничат главно в техни проблеми. При Телците влиянията са от около седмица, някои са доволни от хода на делата си и малко надценяват възможностите си за по-нататъшна изява и печалби. Действайте по-предпазливо, не е изключено околните да ви спретнат номер, да ви ощетят.

Близнаци

До петък ситуацията в деловата сфера ви изглежда някак неясна. Близнаците да се съсредоточат в работата си, имат доста задачи и май ще трябва по-точно да си определят приоритетите. Не се тревожете, ако нещо не става на мига, с търпение и упорито търсене на информация ще постигнете желаното. Някои се вслушват в съвети на шефове, друг път ще демонстрират по-творчески подход.

Рак

Сега като Везни сте готови да анализирате обстоятелствата и поведението на околните в най-големи детайли. Раците са пред доста пречки, ако следват нов план или променят делова дейност, да бъдат внимателни. Някои го правят с желание да подобрят финансите си, но няма да стане лесно и бързо, а ако имат сигурно място, да не го зарязват. Трудностите ще отминат и ще се забравят...

Лъв

И в първите дни на октомври ще имате за решаване сериозни финансови проблеми. Лъвовете да се готвят за промени, в редица случаи привличат нови партньори и сътрудници. Внимавайте при избора, има хора неискрени, може да ви подведат в труден момент. Ако търсите половинка, също избирайте предпазливо, дамите са чаровни, но с големи донжуани няма да са щастливи.

Дева

Тази сряда вие и Риби май не сте склонни на много отстъпки при делови контакти, а и в практическата работа. Група Деви ще търсят нови партньори, нужни са им умели професионалисти, за да изпълнят амбициозни проекти. Е, поне към близки бъдете по-тактични, нали ги обичате. Свободните сърца се хвърлят във флирт, дали са преценили бюджета си, перспективата на връзката.

Везни

В сряда вие и Раци сте настроени за наблюдение и анализи. Има защо, Везните ще установят, че и колеги, и близки не са най-стриктни към задълженията си. Ще напомните, че ленивци и нескопосници не обичате, но любезно. Пак ще има сърдити, но като се видят по-добрите резултати и печалбите, всичко ще се забрави. Вие се обективни, особено вкъщи всеки ще изпълни точно задачите.

Скорпион

Тази сряда по примера на Телци не се месите в спорове на колеги и познати. Скорпионите като Овните се стремят към делови промени, но това не бива да е за сметка на усложнени отношения. В редица случаи усилията и идеите ви ще бъдат подкрепени от влиятелни познати и нови шефове. Ако действате в по-голям колектив, засилете бдителността си и за другите, не само за свои дела.

Стрелец

Днес ви се откриват още възможности за изява и печалби, но трябва да бъдете много бдителни. Едно, че Стрелците отговарят и за колеги, познати или близки, другите не са най-предпазливи и недоглеждането им може да повлияе отрицателно на резултатите на целия екип. Шефове ви ценят и ако ви възложат сериозни делови задължения, не отказвайте, имате визия за бъдещата дейност.

Козирог

Сряда е напрегната, но от вашето търпение и толерантността ви зависи да не усложнявате отношенията с околни. Във всяка работа и дом може да възникнат проблеми. За делови въпроси Козирозите ще разчитат на дискретната подкрепа от приятели, само че да търсят нова информация, нещо в общата картина може да им се изплъзне. Вкъщи вие държите ключа за ведра и спокойна атмосфера.

Водолей

Хубава сряда, но ако не надценявате късмета си. Доста Водолеи приключват успешно с някои свои задачи, време е да мислят за следващ проект, да стягат и близките си да се пренастройват на нова вълна. Избягвайте всякакви спорове, иначе ще си докарате ядове и щети, май не отчитате някои опасности. Някои следва да бъдат по-грижовни към тонуса и бюджета си, другите да се оправят.

Риби

В сряда като на Девите не ви се ще да отстъпвате пред желанията на колеги и познати, имате си свои идеи. Това – добре, но все пак Рибите да зачитат и околните, още повече в екип могат да направят много за повишаване на общи печалби и за общия успех. Бъдете по-тактични и мили особено ако се стремите към по-висока бизнес позиция, подчинените не харесват надменните шефове...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари