Дневен хороскоп за 30 септември 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 30 септември 2023 година една от зодиите ще е на прага на много важно решение

Как точно да постъпи вижте в дневния хороскоп за събота.

Овен

Днес търпението ви може да бъде подложено на тежко изпитание и причината за страданието ви най-вероятно ще бъде вашето семейство и приятели. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да покажете пълно смирение.

Телец

Днес ще бъдете изключително категорични във всяко действие. Има голяма вероятност да се натъкнете на неприятности.

Близнаци

Доверете се на мислите и чувствата на другите, дори ако това наранява гордостта ви и ви кара да се чувствате по-малко значими. Опитайте се да запазите въображението си в границите на приличието.

Рак

Днес е идеален ден за възстановяване на отдавна загубени връзки. Има голяма вероятност да срещнете много стари познати.

Лъв

Днес, за съжаление, прекрасните ви идеи, колкото и правилни и навременни да са, няма да донесат голяма полза. По-добре е да не ги представяте засега.

Дева

Днес може да имате нужда от поне малко почивка. Прехвърлете тежестта на отговорността върху раменете на някой друг - веднага ще стане по-лесно да дишате.

Везни

Днес светът ще ви изглежда като сиво и скучно място, докато не благоволите да го оцветите. Отидете на гости или приемете приятели у вас.

Скорпион

Днес можете да се влюбите, както в човек, когото виждате за първи път, така и в човек, когото познавате добре. Ако сърцето ви е заето и не искате да променяте нищо, тогава трябва да внимавате.

Стрелец

Днес може да бъдете натоварени с отговорност, за която по принцип не жадувате. Не отказвайте веднага, просто поставете свои условия.

Козирог

Днес ще стоите на ръба на сложно и категорично решение. Погледнете отново назад, все още имате време да промените всичко.

Водолей

Вярвайте в късмета си - колкото по-силна е вярата ви, толкова по-голям късмет ще имате. Днес можете дори да поемете някои рискове, в разумни граници, разбира се.

Риби

Днес рискувате да загубите изключително изгодна позиция. Опитайте се да не бързате. Хубавите неща стават бавно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари