Дневен хороскоп за 30 октомври 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В събота непременно се ангажирайте с едно добро дело

Помогнете на някой в нужда, подарете ненужни вече вещи, които все още са годни за употреба, включете се в някаква благотворителна акция. Днес покажете че можете да разберете и да съчувствате на болката или проблемите на други хора.

В плановете ви за събота може да бъде включена панахида, посещение на нечие лобно място или да останете развълнувани от сънища с хора, които са вече в Отвъдното.

Утре трудно ще се ангажирате с отговорни задачи, тъй като "настройките" ви ще са по-емоционални, по-духовни, неподходящи за сериозна работа. Неприятностите с мъж, които някои от вас ще имат днес, ще останат неразрешими на този етап. Трудно ще намерите разрешение за тях, а и обстоятелствата не са на ваша страна. 

Овен

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Събота е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Лъв

В събота не се претоварвайте. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В близките дни не очаквайте приходи. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Везни

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре всичко тръгва по вода.

Скорпион

В събота за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Хубавата музика може да свърши добра работа. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Стрелец

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Козирог

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Добре би било да се погрижите за здравето си. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утре дайте инициативата на другите.

Риби

В събота не се претоварвайте. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Приемете засечките в работата като вид обучение. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Обърнете внимание и на хората в дома си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари