Дневен хороскоп за 30 май 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите

Новолуние в 14:31ч. Слънцето и Луната ще бъдат в съвпад в знак Близнаци. В първият ден на новият лунен месец е сътворен и Адам. Всичко замислено и планирано от вас има големи шансове да се реализира, да се въплъти в живота, за това мислете само в “нужното направление”, избягвайте черните мисли и лошите пожелания. Не трябва да се причинява вреда на никого, даже в мислите.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние (14.06.) трябва да си вземете последно сбогом с тях.

Овен 

Разполагате с достатъчно сила и енергия, за да се справите успешно и с най-сложните неща. Не се страхувайте от трудностите. Ако постоянствате, ще постигнете желаните резултати, независимо от обстоятелствата.

Телец 

Днес с вашето търпение и самоконтрол ще успеете да избегнете много проблеми. Нещата ще се случват по добрия начин. Може да преживеете приятно събитие. Също има шанс да придобиете неща, които харесвате отдавна.

Близнаци 

Денят ще ви донесе истинско вдъхновение, тъй като Луната е във вашия знак. Привличате другите със своя неизменен чар и красива усмивка. Можете да се окажете в центъра на вниманието без никакви усилия. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини относно близките.

Рак 

Подходящ ден за семейни и приятелски събирания. Изпитвате специална нужда да бъдете заобиколени с близките си и да им отдадете внимание и грижа. Някой човек или някое обстоятелство може да ви подтикне да направите нещо, за което все още не сте готови.

Лъв 

Днес за вас е по-лесно от обикновено общуването с хората и да установите продуктивни отношения. Неочаквано обстоятелство ще насърчи вашата креативност и внезапното откриване на нови способности.

Дева 

Това е ден, в който могат да се разкрият нови перспективи и възможности, ще усетите прилив на свежа енергия. Всичко, което е започнато трябва да намери пълнота и цялостност. Ако имате нови идеи, помислете как да ги приложите на практика, не отлагайте.

Везни 

Очаква ви един продуктивен ден, особено тези, които се занимават с интелектуален труд. Срещите, разговорите, презентациите, преговорите ще бъдат успешни. В общуването ще бъдете нежни и деликатни, тактични и ще привличате хората с приятните си обноски.

Скорпион 

Днес ще има възможност бързо да наваксате пропуснатото. Отношенията с околните се развиват доста добре. Няма за какво да спорите, можете да се насладите на приятна комуникация. Вечерта е подходяща за семейни и приятелски вечери, събития, събирания.

Стрелец 

Луната е във вашият партньорски дом, така че атмосферата на деня се очертава да бъде романтична. Имате възможност да направите значителни промени в личния си живот, но само ако предприемете необходимите стъпки.

Козирог

Добро време да придвижите своите интереси. Лесно ще вземате финансови решения, тъй като умеете обективно и умело да претегляте всички плюсове и минуси. Денят е благоприятен и за укрепване на брачните и семейните отношения.

Водолей 

Денят ще добави известно вълнение и креативност към вас, ще ви даде необходимия тласък за реализиране на идеите ви. Планетната обстановка създава благоприятни обстоятелства за изпълнението на отдавна замисленото.

Риби 

Някои от вас значително бързо успяват да се придвижат напред към поставената цел. Денят обещава да бъде благоприятен за личните отношения. Тези, които все още са свободни, имат голям шанс да се запознаят с нов човек, ако съдействат на обстоятелствата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари