Дневен хороскоп за 3 ноември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през петък.

Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Динамичен и изключително зареден ден е петък. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Скорпионите. В началото на ноември все още ще изпитвате ефекта от силните звездни влияния, на които бяхте подложени през миналия месец, благодарение на които осъзнахте мястото – своето и на другите, поехте нови отговорности, а вероятно и се трудихте по-усърдно в някаква област.

Овен

До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви важни битки, където ще постигнете успех! Този период е свързан с милосърдие, подкрепа и духовно извисяване.

Телец

Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Споделете новите си идеи. Петък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти - затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Като никога близките ви ще са изключително сговорчиви и ще се съгласяват с всичките ви предложения, дори прищевки. Подобна ситуация не се случва често, така че настроението ви ще е прекрасно. Имате успехи в деловата дейност, рискованите планове и служебните пътувания.

Близнаци

Утрешният ден е много благоприятен за Вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Утре най-сетне ще разберете какво искате от своя личен живот като цяло и от Вашия любим човек в частност. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални.

Рак

Раци ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Житейската Ви ситуация не е нито добра, нито лоша - проблемите идват от това, което Вие мислите за нея, помислете над това. В службата ще е добре да не влизате в спорове и разправии с хора, заемащи по-висока длъжност от Вашата, защото е твърде вероятно да се окажете жертва на ударите на въпросната личност. Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата.

Лъв

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води. Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате. Помнете златното правило, че несъгласието със себе си е в основата на грубите грешки и пропуски в живота!

Дева

Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. Може да имате проблеми със стари документи, които да ви усложнят живота така, че да не можете, а и да не знаете как да се оправите. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани.

Везни

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Вслушвайте се в чуждото мнение и собствената си интуиция.

Скорпион

Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Така че давайте го по-кротко, работете върху вече изграденото и не започвайте да надграждате докато не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и възможности. Периодът е изпълнен с възможности за интересни прекарвания стига да не търсите пълна релаксация откъсвайки се от света. Не се опитвайте да прехвърляте своите задължения другиму.

Стрелец

Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Имайте предвид обаче, че, ако става дума за нещо мащабно, ще трябва да се заредите с търпение, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято. Самоувереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви.

Козирог

Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. До два дни ще получите нужното Ви кредитиране. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Но имайте предвид, че зеленият светофар ще свети съвсем кратко – докъм средата на месеца.

Водолей

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно. Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. В името на интересите си, може да се наложи да направите компромис със съвестта си.

Риби

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Възстановете отношенията си с някои хора. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари