Дневен Хороскоп за 3 април 2015

0
Дневен Хороскоп за 3 април 2015
Дневен Хороскоп за 3 април 2015

Овен

Уж деловата седмица изтича, а вие и Раци упорствате по плановете си и май не се съобразявате много с мнението на колеги и партньори. Сега Овни и Деви са устремени към убедителна изява и печалби, нека да засилят бдителността. Някои разчитат на подкрепа от околните, но след услугата оставят всичко на самотек и така рискуват пропуски, несполуки. Внимателните успяват и на път.

Телец

Уморителен край на деловата седмица. По-добре е да отдъхнете, но Стрелци току ви подтикват да се включите в компании и купони. Телците, които не са доволни от резултата си в работата, да анализират нещата без емоции, могат да ги подобрят, ако са обективни. Планирайте внимателно изявите си, детайлите имат значение, а някои трябва да наблегнат и на усвояването на нови умения.

Близнаци

Петък е напрегнат, работата ви е доста, задачите тежки. Близнаците упорстват и вечерта ще се чувстват в правото си да купонясват до насита с приятели. Хубавото е, че и на маса ще се говори за бизнес, можете да почерпите куп интересни идеи, да уточните услуги, партньорска дейност. Заслужили сте доверието на събеседниците си, а приятните часове ви зареждат с настроение.

Рак

В петък като Овните гоните деловите си планове, но упоритостта ви май не се хареса на околните. Везни ви заразяват с амбициите си, не го демонстрирайте пред екипа. Още повече че Раците усещат как доста колеги и партньори не играят по правилата. Анализирайте фактите, това е важен урок, който след време ще ви влезе в работа. Някои да внимават с клюкарите, ще им докарат яд.

Лъв

При вас се засилват влияния от началото на април, амбициозните ви идеи предполагат да заздравите партньорства, не да проявявате критичност като Риби. Козирози и Лъвове сега ще бъдат доста доволни от съвместни изяви,. Новата седмица обаче идва с други поводи за спорове и забележки. Бъдете стриктни в работа, шефовете ще ви възложат отговорности, дайте пример.

Дева

Финалът на деловата седмица е уморителен, но вие и Овни няма да се откажете от амбициозни изяви и печалби. Е, Девите да не се отклоняват от принципи и режим, иначе и най-добрите замисли може да ги изправят пред необосновани рискове и щети. С редица задачи ще се поизмъчите, опитвате и не става, но не се отклонявате. Близките разчитат на вас, няма да ги подведете.

Везни

В петък гоните амбициозни цели, подтиквате и Раци да не отлагат плановете си. Все пак Везните да не се претоварват, първо имат нужда от възстановяване, развлечения и общуване. Вероятно вече сте изяснили какви задачи ви чакат в началото на другата седмица, подгответе дейността, но не скъсявайте излишно сроковете. Няма да ви похвалят, има детайли, които следва да проучите и още.

Скорпион

Деловата седмица изтича, но вие се чувствате късметлии в работата и може да поемете извънредни задачи. Скорпионите да бъдат по-предпазливи, иначе ще объркат даже рутинни дейности. Не е време да рискувате доброто си име на професионалисти, успехът може да дойте при внимателно планиране и на най-тежки отговорности. Особено важно е, ако ръководите екип или на конкурси.

Стрелец

В петък сте в настроение за купони, ще увлечете и Телци в забавленията. Само че Стрелците да внимават, в доста случаи попадат в неподходяща компания, съобразяват се с чужди капризи. Едва ли ще се чувствате твърде тонизирани след такива веселби, на някои места просто пропилявате ценно време, шанс да обсъдите начинания. Мнозина признават грешки и намират начин да наваксат.

Козирог

В петък вие и Лъвове обединявате сили с колеги и познати, с времето ще се родят сериозни приятелства. Козирозите биха искали да напредват по-бързо по плана си, но работата предполага куп дълги преговори, убеждаване на бъдещи съмишленици, стиковане на усилия. Трябва да се пазите от интриги, понякога околните не са коректни или не оценяват обективно приноса ви. Ще изтърпите.

Водолей

До понеделник се пазете от спорове с близки. Водолеите нерядко имат смели идеи, а околните не ги приемат и подкрепят. И сега изглежда така, но някои от знака нека по-внимателно да огледат плана си, не са изключени и пропуски от тяхна страна. Ако сте по-търпеливи и тактични, няма да ви се сърдят, а ще ви помагат. Спестете непродуктивни разногласия и се порадвайте на домашните...

Риби

Петък ви прави доста взискателни към приноса на колеги и познати в общите начинания, заразявате и Лъвове с критичност. Рибите да намалят остротата, споровете не помагат за добрата работа, в някои случаи водят и до щети. Няма да ви е приятно да ви паднат приходите, нали. Но и да отблъснете евентуални сътрудници и помощници също е зле, сега не бива да се претоварвате с работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари