Дневен хороскоп за 29 ноември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Днес е добре да изчакаме нещата да се случат. Енергията, която излъчват планетите ще направи атмосферата взривоопасна и тъй като нито един от двамата не е в отстъпчиво настроение, може да се случат събития и ситуации, които ще ни тласнат към границите на възможностите ни или ще придобият неконтролируеми измерения. Напрежението и караниците, които ще избухнат, от малък повод, може да доведат до окончателното разкъсване на партньорства или връзки. Освен това не предприемайте рисковани действия, които най-вероятно ще доведат до много бъркотия и излагане на риск, дори до инциденти или пожари.

Кои знаци са засегнати днес?

Телци, Водолеи, Лъвове и Скорпиони, атмосферата в дома или на работното ви място е напрегната и всичко може да бъде взривено с едно движение! Ако не искате всичко да завърши зле, спазвайте безопасна дистанция, опитайте се да бъдете спокойни и разумни и не отваряйте други фронтове!

Овни, Везни, Козирози и Раци, вземете необходимите предпазни мерки, устоявайте на силните си желания и най-вече не се излагайте на ситуации, които са опасни за джоба или сърцето ви, защото вървите към колосален провал.

Овен

Не забравяйте, че умът е като магнит. Ако мислите за успех, ще привличате успех, ако мислите за проблеми, ще привличате проблеми. Така че бъдете по-внимателни, заслушвайте се повече в мислите си и ги коригирайте.

Телец

Отличен момент за изграждане на нови отношения или пък за пренареждане на старите. Вдъхновяващо време, а идват и светли празници. Просто търсете светлинките около себе си, създавайте уют и радост.

Близнаци

Още един месец идва към края си и води след себе си празници и веселие. Но не трябва ли първо човек да намери празника в себе си или да го създаде. Открийте днес как се прави празник, имате още няколко седмици, за да видите резултата.

Рак

Малко капризни, леко обидчиви, един обичаен ден в края на ноември. Все пак енергията е лека, вдъхновяваща, търсеща. Хубав ден да откриете нещо ново. Ден за изследване на света.

Лъв

Постарайте се днес да се измъкнете от ежедневната суета. Включете телефона на тих режим, не отваряйте социалните мрежи и просто отделете няколко минути за себе си, поне половин час. Рестартирайте нервната си система.

Дева

Интересен ден, необичаен, с куп странни съвпадения и срещи. Приятели ще дойдат като подкрепа в точния момент и изобщо може да повярвате, че помощта винаги е близо.

Везни

Нещата днес ще касаят дейности, свързани с отговорност и резултатност. Може би ви натискат крайни срокове, а може би вече е време да приключите със задачите си и да не ги отлагате за друг път.

Скорпион

Днес просто ще стигнете до извода, че към нещата от живота човек трябва да се отнася философски. Всяко напрежение, вълнения и прочее силни емоции само ви изтощават. Затова на Изток хората медитират. Може да опитате.

Стрелец

Сложен ден, доста неотложни и важни неща са ви на главата. Просто действайте с малки стъпчици, с малки действия и по възможност с добро настроение и вяра в успешния завършек.

Козирог

Днес хората ще се отнасят доста по-любезно и отзивчиво към вашите нужди и желания. Прекрасен ден за изясняване и хармонизиране на взаимоотношенията.

Водолей

Днешният ден ще ви накара да обърнете повече внимание на това с какво се храните, какво изобщо правите за здравето си. Нали знаете, че всичко се променя с малки, почти незабележими, но постоянни действия. Така че - анализирайте се и променете фините си настройки.

Риби

Хубав ден да организирате нещо приятно и весело. В това време, когато денят е къс и мракът е повече, е важно да създавате малки радости и уют. Идете на театър или пък си направете домашен. Ден за игри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари