Дневен Хороскоп за 29 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 29 Май 2015
Дневен Хороскоп за 29 Май 2015

Овен

В петък Близнаци ви съветват да търсите покровителство от повече хора в обкръжението си. Овните имат доста идеи за изява и печалби, за някои сега ще се открият подходящи условия. Но не за всички, така че внимателно преценете с какво да се захванете, кое следва да почака. Пестете си времето, не случайно казват, че е пари. Смели проекти ви извеждат напред в екип, носят ви престиж.

Телец

Хубав финал на деловата седмица, задачите ви вървят успешно, а ведрият ви характер привлича симпатии, приятелство. Група Телци са се страхували как ще тръгнат работите им, а се вижда, че напредват и печелят добре без особено покровителство. Тайната е в доброжелателността, хората ви се доверяват и ако им е трудно и си търсят помощници, и когато се веселят. Това е много важно.

Близнаци

В края на деловата седмица вие и Овни трябва да разчитате повече на помощ от околните. Това си има и хубава страна, преценявате кой е добронамерен и колко към вас, кой е готов да жертва време за общественополезни начинания. Някои Близнаци имат влиятелни покровители, сега съветите по тази линия са на място, в бъдеще носят още шансове. Не се увличайте по предълги купони.

Рак

Този петък вие и Водолеи се пазите от спорове с по-влиятелни хора, но Козирози няма да ви разберат и да оправдаят вашата сговорчивост. Раците предчувстват сериозни делови промени, но макар че имат свои идеи за нещата, да не прибързват. Събитията ще ви накарат да се преориентирате, откриват ви се сигурни ниши за изява, печалби. Привличате сътрудници, готвите пътуване.

Лъв

Задържат се влиянията от вчера, пречките се трупат до началото на юни и е добре да бъдете по-сговорчиви с колеги, партньори. Везните може и да не разберат Лъвовете. Е, вие си давате сметка, че за някои шансове не сте още напълно готови, трябва да потърсите повече и много дискретна информация за плановете на шеф, ще си спестите риск и яд. Поддържайте техниката изправна.

Дева

Деловата седмица изтича, но вие и Риби сте неуморни, искате да прокарате важни идеи в екипа. Девите да не прекаляват, прозира риск да се претоварят физически и психически, на работата това не помага. Пък и някои задачи могат да почакат малко, ще ви се открият по-печеливши шансове. Част от зодията следват стар план, стъпка по стъпка се приближават към впечатляващия успех.

Везни

Ден на майстора, но вие се радвате на добри делови възможности и ако Лъвове ви напомнят за пречки, ще заявите, че те не ви плашат. Везните ще имат много и интересни срещи с познати, от които идват нови и доста доходни оферти за работа. Няма да протакате, макар че и развлеченията ви привличат, май сте обещали нещо на близки. Контролирате харчовете си дори да очаквате приход.

Скорпион

От понеделник трябваше да се пазите от претоварване в работата, макар че искате да изпълните повече от деловите си идеи, а и по-бързо. Някои Скорпиони май се надценяват, поемат куп задачи. Добре планирайте дейността, а и свободното време, близките ви имат нужда от общуване, развлечения. Вас това също ще ви тонизира, ще можете и по-внимателно да анализирате проект за бъдеща изява.

Стрелец

Бавно отслабва желанието ви да се върнете към някои по-стари делови идеи и уговорки. Мнозина ще се убедят, че сегашните им успехи не са достатъчна гаранция за печалби от предишни начинания. Стрелците да не подновяват и спорове с околните, просто е нужно точно и навреме да уреждат финансовите неща. Свободното ви време да бъде изцяло посветено на най-близките хора...

Козирог

В петък е редно да избягвате спорове с влиятелни колеги и познати, а не да упреквате Раци и Водолеи, че отстъпват пред тяхното мнение. Козирозите имат финансови притеснения, но ще намерят начин да уредят въпроса. На път и сред нови хора бъдете бдителни – хем ще се опазите от щети, хем ще се съюзите с влиятелни личности, които харесват прагматизма и упоритостта ви.

Водолей

В края на работната седмица вие и Раци се пазите от споровете в деловата сфера, а Козирози не харесват мекушавостта ви. Е, Водолеите не са страхливи, просто имат нужда от отдих и си обмислят съвсем различни планове от идеите, които властват в екипа. Разнообразете се с път и малки удоволствия, създайте радост на близките си, после ще покажете на колеги и познати какво можете.

Риби

В петък като Девите не си давате и минута почивка, блазнят ви кариера и печалби. Доста Риби да не се изкушават от добрия късмет и да търсят реванш за минали номера, които са им въртели познати и колеги. Така не печелите нищо, но пилеете време, което поне да отдъхнете би било по-полезно. Други ловят малките възможности за изява и печалби, те се трупат и водят нагоре...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари