Дневен хороскоп за 28 ноември 2019

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък използвайте благоприятните тенденции на деня да организирате и реализирате важни за вас срещи, особено такива свързани с ваши битови или имуществени дела.

През този ден ще се срещнете с интересни хора или ще увеличите кръга си от приятели. Различни обстоятелства през този ден ще ви помогнат да намерите разрешение на ваши проблеми, които смятате за трудни, неразрешими или носещи ви загуба. Помнете! Този ден има своята специална мисия в живота ви и приемайте събитията с такава нагласа. В четвъртък ще възникнат неочаквани събития от финансов характер, чието развитие може да продължи утре и дори през следващата седмица.

Избягвайте конфликти с жена, която едно мисли, а друго говори или не е наясно с това какво иска от вас или от живота като цяло. 

Овен

Този четвъртък може да се почувствате неразбрани. Със сигурност причината не е във вас, но това няма да промени кой знае колко ситуацията.

Телец

Този четвъртък не се опитвайте да изпреварите останалите. Сега бързината няма да ви е от полза. Наблегнете на качеството и на детайлите.

Близнаци

Този четвъртък е добре да помислите повече за себе си. Сега не прекалявайте с мисълта за другите. Вечерта не правете компромиси с желанията си.

Рак

Този четвъртък може да си позволите да сте по-щедри. Обърнете внимание на любимия ви човек, особено ако сте го пренебрегвал в последно време.

Лъв

Днес не подливайте вода на никого. Рано или късно става ясно кой какъв е, но вие може да загубите, ако прекалено много настоявате това да стане ясно.

Дева

Това е ден, в който да бъдете по-скромни и разумни. Не искайте много, дори да има желание, няма да може да ви се даде. Прекарайте повече време навън. 

Везни

През този ден не заемайте свои неща. Висок е риска от загуба на лични вещи и пари. Бъдете внимателни и помнете къде оставяте нещата си. 

Скорпион

Този четвъртък не преувеличавайте случващото се. Трябва ви емоция, но нека тя не бъде за сметка на здравата ви преценка. Пуснете си филм.

Стрелец

Този четвъртък заложете на лежерния подход. Оптимизмът ви е нужен за по-лесното приемане на нещата, а и да бъдете добър пример за някого.

Козирог

Този четвъртък може и да не успеете да приключите, набелязаните задачи. Изберете най-важната дейност и наблегнете на нея.

Водолей

Този четвъртък може да получите добър шанс за развитие. Не го пропилявайте заради мързел. Сега не може да сте сигурни кога отново ще имате тази възможност.

Риби

Днес не си обвинявайте за нищо. Каквото и да е станало, то е минало. А вие умеете да извличате поука от случилото се. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първите три дни от бащинството са незабравими. След това жените ги изписват от родилното.

Харесай Дунавмост във Фейсбук