Дневен хороскоп за 28 март 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ситуацията около вас ще изглежда по-стабилна в голяма степен благодарение на вашите собствени усилия.

Успехите днес ще зависят от умението ви да контролирате емоциите и желанията на хората от семейството си. Днес може да имате успехи при по-сериозното си ангажиране с различни домашни или битови дела. В събота избягвайте конфликти с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще бъдат толкова упорити, колкото сте и вие самите. Дипломатичността и търпението на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви бъде в полза, но не бива да разчитате само на тяхното влияние.

В събота може да възникне неочакван здравословен проблем в кръга ви от роднини или приятели, който не е задължително да има връзка с COVID-19. Мнозина ще трябва да вземат важни решения за това как ще продължат живота или работата си през следващите няколко седмици. През този ден успехи ще могат да постигнат тези от вас, които работят от дома си или онлайн. Повод за радост ще бъде събитие или новина свързана с бебе или с дете. 

Овен

Денят е благоприятен, опитайте се да го използвате възможно най-ефективно, тъй като ще имате много работа. Отношенията с околните протичат като цяло гладко, въпреки че винаги може да се намери някой, който да ви изнерви.

Телец 

Това е един плодотворен ден. Можете да разчитате на положителни резултати. Планетарните влияния ви дават сила и желание за действия, така че смело планирайте отговорни дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас.

Близнаци 

Ако не бързате с решения и действия, тогава денят ще премине добре. Необходимо е предпазливост във всичко. Всякакъв вид лекомислие може да има сериозни последици. Вземайте профилактични мерки за здравето.

Рак 

Днес може да се почувствате вдъхновени. Възможни са срещи с хора, които ще открият нови перспективи пред вас. Вашето здравословно състояние зависи от вашето емоционално състояние. Бъдете предпазливи с парите.

Лъв 

Денят обещава да е успешен. Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате важни въпроси. Лесна ще е комуникацията с хората както в деловата среда, така и в личния ви живот.

Дева 

Препятствията постепенно остават зад гърба ви и всичко започва да се развива по-лесно. Вие ще бъдете в добро настроение и отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Везни 

Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката интуиция ще можете да вземате правилните решения. В любовните взаимоотношенията можете да бъдете капризни, като пролетното време. Откриват се много възможности за флиртуване.

Скорпион 

Как този ден ще протече ще зависи до голяма степен от способността ви да контролирате себе си, от способността  да се справяте с обстоятелствата. Днес се изисква сериозно отношение във всичко.

Стрелец 

Един добър ден за утвърждаване на авторитета и получаване на подкрепа. Тези, които са свободни, могат да разчитат на успех в любовта, защото влиянието на звездите ви прави по-привлекателни и засилва чара ви.

Козирог 

Ще се радвате на добро настроение, а космическите енергии ви дават сила и жизненост. Така че вземете съдбата си в собствените си ръце и се борете за щастието си. Ще успеете да намерите изход и от най-противоречивата ситуация.

Водолей 

Добре е да бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и двусмислие. В любовта сте в плен на илюзиите.

Риби 

Днес сте склонни към грешни преценки, защото се ръководите от емоциите, а не от логиката. В любовта не провокирайте партньора си. В работата включете повече творчески подход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари