Дневен Хороскоп за 28 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 28 Май 2015
Дневен Хороскоп за 28 Май 2015

Овен

В четвъртък сте пълни с енергия за работа, ще окуражавате и подкрепяте Близнаци и Риби за осъществяване на интересни идеи. Овните са мотивирани да упорстват, искат да уредят битови въпроси, домашните им да се радват на удобства и спокойствие. В работата намирате своя ниша и даже първоначално да не се съобразяват с вас, скоро ще промените нещата в по-голяма своя полза.

Телец

Напрегнат четвъртък, но е важно да избягвате спорове с близкото обкръжение, въпреки че има поводи. Телците са докачливи, трудно намират общ език даже с роднини и приятели, ала така отношенията може да се влошат за дълго. По-добре търсете взаимноизгодни компромиси или работете по задачи, по които има съгласие. Скоро ще преориентирате интересите си, защо сега да се косите.

Близнаци

От вчера гоните амбициозни делови планове, Овни ще окуражават и подкрепят вас и Риби в работата. Близнаците ще стават все по-подвластни на това влияние до началото на юни, но е редно да овладеят емоциите и да търсят по-простички решения на заплетените служебни въпроси. Някои реагират бързо и остро, така усложняват положението или правят впечатление на фантазьори...

Рак

В сряда Овни ви подсказват да бъдете много по-грижовни с финансите си. С Козирози май се разминавате. Раците имат доста амбициозни планове за кариера, но за момента трябва да останат на услугите на шефове, влиятелни партньори и колеги. Хубаво е, че не си скъпите отзивчивостта, а и другите оценяват съдействието. Не влизайте в интриги, работата ви говори достатъчно.

Лъв

В четвъртък вие и Риби трябва да бъдете гъвкави, за да прокарате идеите си за работа в екипа. При Лъвовете влиянията се задържат и утре, да не бързат да задействат планове, ако не са сигурни, че условията са достатъчно добри и ще свършат набелязаните неща. Някои са получавали помощ от приятели и малко надценяват уменията си, ала сега се налага да се трудят сами, и то по-усърдно.

Дева

Четвъртък е напрегнат, в работата възникват доста трудности. Девите отдавна обмислят някакви промени, време е да направят по-решителна стъпка. Друг въпрос, че не бива да се противопоставяте на колеги и познати, макар в много случаи те да не са били коректни с вас. Ще мине време, ще си проличи кой е бил двигател на екипа, чии идеи са по-доходоносни и чии умения по-нужни.

Везни

В четвъртък привличате съмишленици за идеите си, като Стрелци искате да промените доста неща в изявата си. Едни Везни ще заминат в командировка, на втори им предлагат работа в друго селище. Пътят ще ви отведе сред добри хора, бързо ще се сприятелите, а че делата ще вървят и ще носят приходи – съмнение няма. Намирайте време и да се черпите, да споделяте лични радости.

Скорпион

Днес Козирози ще ви напомнят да бъдете по-пестеливи, очертават се проблеми с финанси. Скорпионите ще обърнат тенденцията чак в началото на юни, да не прибързват с инициативи, макар че идеи не им липсват. Вероятно някои ваши шефове сега предпочитат да сте стриктни изпълнители, скоро ще имат повече доверие за идеите ви, ще подкрепят желание да рискувате. Пазете се от клюки.

Стрелец

Този четвъртък като Везни искате да промените важни неща в работата, някои не са доволни от партньорства. Група Стрелци се радват на успехи и печалби, но има още идеи, с които скоро ще се хванат здраво. Втори си откриват и грешки, искат да преодолеят несполука и посредствени резултати. Съдете се строго, но не забравяйте мечтите си, с тях ще преборите неудовлетворението...

Козирог

В четвъртък сте доста загрижени за постъпленията си, ще подскажете и на Скорпиони да пестят упорито. До края на май обаче за доста Козирози ще се открият и нови делови възможности. В някои случаи поведението на близки ще ви подтикне към промени, дръжте на доброто си професионално име. Имате куп идеи, за да се изявите в други дейности и екипи, и печелите повече.

Водолей

Спорен четвъртък, усилията ви в работата печелят симпатии, а и приходите не са лоши. Водолеите да използват максимално условията, някои може да получат и подкрепа от близки, познати, колеги. Хората са сигурни, че ще се отнесете отговорно към поръчките им и са готови да ви възнаградят, а вие помислете за сериозни спестявания, предложете да разширите партньорството.

Риби

Този четвъртък вие и Лъвове бъдете по-гъвкави с колеги, партньори и клиенти, Овни ще окуражават и помагат на вас и Близнаци да изпълните идеите си. Група Риби по усет улавят как някои партньори се мъчат да ги водят за носа по отношение на печалби, предимства. Не реагирайте остро, а проучете въпроса, после ще използвате добре урока. Но и не подценявайте подкрепа от околните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари