Дневен Хороскоп за 28 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 28 Април 2015
Дневен Хороскоп за 28 Април 2015

Овен

Като през уикенда трябва да определите по-точно задачите си и да се ограничите в тази програма. Във вторник Овни и Водолеи нямат условия за осъществяване на мащабните си идеи, в немалко случаи не са и подготвили дейността практически. Ако напоследък сте купонясвали, сега ще наваксвате за сметка на отдиха, занапред не е уместно. А и конкурент може да ви засенчи.

Телец

Напрегнат вторник, готови сте да гоните високи делови амбиции. Само че част от Телците нека да бъдат по-умерени и даже да се съветват със специалист как да укрепят здравето си. Втори да отложат за малко плана си, евентуални партньори и покровители май се колебаят да ги подкрепят. Дават ли ви близки идеи, не вирете нос, мислят ви доброто, а и заедно може да подхванете работа.

Близнаци

Връщате се към теми за изява и доходи от миналата седмица. Близнаците ще имат спорен ден, но все пак предстои да уреждат куп административни и финансови неща, да внимават. Бъдете предпазливи с чиновници, осигурете си документи или по друг начин защитете интереса си. Ако си търсите бизнес партньори, гледайте да са от вашата порода, общата работа ще върви по-леко.

Рак

Вторник ви настройва за купони, но имате и доста работа. Като Стрелците трябва да се пазите от претоварване. В края на април е и редно Раците да си направят равносметка, откриват им се условия по линия на разни контакти да напредват в кариерата. Някои от знака се увличат във флиртове и авантюри, други искат малко отдих, после ще последват плановете на покровителите си.

Лъв

Днес вие и Козирози следва да действате много тактично по плановете си, иначе има риск да настроите и колеги, и клиенти срещу идеите си. Група Лъвове дискретно да се уведомят за намеренията на шефове и покровители, пък тогава да отстояват свои искания. В някои случаи самостоятелността е уместна, но в други може да ви остави забравени назад в екипа, не ви е драго.

Дева

Във вторник изявите ви зависят от благосклонността на шефове. Е, още миналия четвъртък сте привлекли съмишленици, покровители, предвидили сте и някои трудности. Девите се натъкват на сериозни пречки, на моменти ще се чувстват като сам войн. Знаете си работата, държите на принципи и няма да се колебаете да покажете какво можете. Хората разчитат на вас и ви се доверяват.

Везни

За вторник се очертават куп дела за довършване, забелязвате и пропуски в усилия на колеги. Везните да се съсредоточат в своите задължения, околните като че ли не са на вълна за упорита работа. Няма да ги накарате да ви следват, но поне вие гледайте да избегнете грешки, да си спестите разочарования и укори. Вечерта си дайте отдих и не преживявайте бавния развой в кариерата.

Скорпион

Противоречив вторник – тъкмо смятате, че сте се справили с делови и лични проблеми, а нещата се обръщат. Скорпионите да внимават на път и с нови партньори, има риск от ощетяване, но и изгледите за печалби не са лоши. Ако се стигне до спор в работата, не налагайте мнението си, дори да е най-правилно, а и да имате власт. Иначе ще се окаже: губите подкрепа, тя е ценна.

Стрелец

Този вторник вие и Раци се пазете от претоварване в работата, има много хора в обкръжението ви, с които можете да си помагате, а и да се сприятелите. Стрелците мислят не само за служебните въпроси, ако могат – ще организират колегите и за някаква обществена дейност. Направеното добро ще зарадва и вас, и хората, на които е посветено. Възрастни близки греят от вашата грижа.

Козирог

Във вторник вие и Лъвове действате търпеливо и тактично по свои планове, идват и по-сериозни промени, май това притеснява останалите в екипа. Няма да пилеете време и нерви в клюки, а ще потърсите достоверни източници на информация. Осведомите ли се за идеите и желанията на шефовете, ще се впишете умело в процесите. Много Козирози разчитат на кариера и печалби.

Водолей

Този вторник вие и Овни следва да действате по рутинни задължения, дано и там сте въвели строг ред. Водолеите са артисти по душа, обаче от купони и импровизации май им се налага доста да се озорят за изпълнение на служебни и учебни задачи. Извадете си извода, не бива да разстройвате толкова режима си. Едно, че не сте перфектни в делата, а второ – отдих е нужен на всеки, нали.

Риби

До края на април трябва да обмислите сериозни делови и лични стъпки, обаче пречки не плашат добрия стратег. Днес Рибите имат доста задачи, може да са свързани с път и поддържане на техника, предпазливостта ще им спести куп ядове. Не надценявайте уменията си, ако не разбирате от нещо – отстъпете, посъветвайте се с баш майсторите. Правите много за другите и те ви ценят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари