Дневен хороскоп за 27 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Очаква Ви доста ползотворен делови ден.

Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си.

Овен

Възможно е да попаднете в плен на някаква непонятна и за Вас несигурност, не я взимайте присърце и не действайте без да сте наясно какво правите. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Оживление има и в интимния живот. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават.

Телец

Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Късметът не е с Вас. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос.

Близнаци

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през сряда. В някои случаи нещата се случват независимо от Вас и това няма как да се промени, дори да мислите, че светът е създаден специално за Вас. Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно.

Рак

Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Вярвайте в своята щастлива звезда. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Акумулирайте енергия. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно.

Лъв

Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Застъпничеството на други хора Ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло сряда обещава успешна реализация в службата и деловите среди.

Дева

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате. Внимавайте като се движите по улиците.

Везни

Утре всичко тръгва по вода. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Сряда подчертава, че за Везните започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен. Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви.

Скорпион

Отнесете се отговорно към себе си. Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай ви носи удоволствие.

Стрелец

Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал. Така организирайте делата си утре, че да Ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Козирог

Не се обаждайте първи и на любимите хора. Изживявате неочаквано труден ден. В сряда за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни.

Водолей

От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Затова в Утрешният ден ще се постарайте да си подсигурите гърба, да привлечете съюзници и последователи. Опитайте се да приложите на практика познанието, което Ви се открива. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Риби

Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Утрешният ден е много благоприятен за Вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Рибите. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари