Дневен хороскоп за 27 септември 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Вторник може бъде благоприятен ден, за тези от вас, които ще са подготвени и ще насочат вниманието си към разрешаването на различни неприятности или усложнени през последните седмици и дни отношения

Шансове ще получите в различни сфери от живота си, но тяхната цел ще бъде да ви подпомогнат да разрешите проблеми, да създадете някаква хармония и мир в живота си поне до края на седмицата. Още от утре предстои възникването на нови неочаквани ситуации, които ще ви поставят пред нови обстоятелства или пред нови трудни решения. В никой случай не бива да допускате вглъбяване единствено в проблеми, натоварвайки се с различни негативни емоции през целия ден. Търсете позитивни решения, правете компромиси, когато това е най-добрия начин да приключите с нещо или с някого.

Нещата, които са ви дадени да постигнете или да имате, ще намерят начин да се случат и без паника или натиск от ваша страна.

Овен

Днес желанията ви може и да се разминават с действителността. Комуникацията на работното ви място ще бъде затруднена, така че по-добре не водете важни разговори и си дръжте езика зад зъбите. Ако трябва да довършите нещо, сега е моментът да се заемете с него.

Телец

Днес ще имате желание да се погрижите за другите хора – най-вече за най-близките си. Все пак не допускайте да стигате до изтощение в желанието си да им угодите и да свършите всичко. Много от вас ще предпочетат домашния уют пред социалния живот.

Близнаци

Днес по-добре планирайте по-важните задачи и разговори за предобеда. После ситуацията ще стане по-напрегната – хората ще бъдат по-чувствителни, а това може да доведе до трудности в комуникацията. Бъдете по-смели и не се притеснявайте да отстоявате собственото си мнение, ако се налага.

Рак

Днес се опитайте да не се поддавате на страховете си, защото те може да ви попречат да преследвате мечтите си или да разрушат важни за вас взаимоотношения. Бъдете искрени със себе си – осъзнайте как се чувствате, не нападайте околните и не се опитвайте постоянно да се защитавате.

Лъв

Днес ще се почувствате добре, ако направите нещо за другите хора – за близък човек или дори за някой непознат, който има нужда от помощ. Ако проявявате нетолерантност, това може да ви струва ценно приятелство. Така че не пренебрегвайте желанията и мненията на важни за вас хора.

Дева

Днес може да се чувствате разпънати между собствените си желания, от една страна, и дълга към друг човек – от друга. Ще бъде необходимо да направите избор, но ако компромисът е твърде голям и ви кара да се чувствате зле, преценете дали има смисъл.

Везни

Днешният ден е много подходящ да завършите стари дела и да въведете ред на работното си място. Така през следващата седмица ще може да обърнете поглед напред – към нови проекти и идеи. Ако почувствате, че се нуждаете от почивка, не прекалявайте с работата и намерете начин да разпуснете.

Скорпион

Аз или другите – това ще бъде дилемата, която ще вълнува много от вас днес. Прекрасно е да дадете своя принос за нещо значимо или да помогнете с пари за някаква кауза, но все пак не забравяйте и себе си. Не правете необмислени покупки и не харчете прекалено.

Стрелец

Днес не се отчайвайте, ако не успявате да разрешите окончателно някакъв финансов проблем. Не позволявайте на страховете за бъдещето да определят постъпките ви. Имайте още малко търпение – има шанс скоро да намерите изход от ситуацията. Някои от вас ще получат заслужена награда за труда си.

Козирог

Ако днес преценявате някаква ситуация, не се ограничавайте в личната си позиция или в собствената си философия за живота, особено ако те не ви водят към добро. За вас ще бъде полезно да се запознаете със странична гледна точка, особено ако не съвпада с вашата. Приемането на различията може да ви обогати.

Водолей

Днес може да намерите решение на емоционален или финансов въпрос, който ви занимава от известно време. Ако това обаче не се случи и не успеете да наложите контрол над нещата, имайте още малко търпение и изчакайте – има шанс през следващите дни ситуацията да се изясни. Не предприемайте решителни действия, ако не сте наясно с фактите.

Риби

Днес се погрижете на първо място за себе си. Ако имате нужда да се почувствате красиви и желани, не чакайте някой да ви го каже, а направете нещо – купете си нова дреха или отидете на фризьор. Не се чувствайте виновни, ако поставяте себе си на първо място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари