Дневен хороскоп за 27 март 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък ще сте вглъбени повече в личните си проблеми и планове и ще ви бъде трудно да отделите нужното внимание на ваши роднини или приятели.

Днес определено няма да имате настроение за конфликти и спорове. Ако някой ви провокира, най-вероятно ще запазите мълчание. Всъщност мъдрите хора действат по този начин, нали?

Днес избягвайте да вземате важни решения, тъй като най-вероятно ще направите това под влиянието на горчивия си опит от миналото. Не е сигурно обаче, че този път това ще ви помогне, по-скоро ще се получи обратното. Днес може да обмислите някои проблеми и неприятности възникнали през предходните дни и да планирате тяхното разрешаване.

Не обръщайте внимание на лошото настроение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Младите жени могат да срещнат затруднения при изпълнение на планове или обещания свързани с пътуване или при контакти с хора от други градове и села. Финансови ангажименти или отношения с деца или с по-млади хора от вас могат да бъдат причина за притеснение.

Овен

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Телец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Утре Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Близнаци

Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В работата си прилагайте творчески подход. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Дева

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството Ви за хумор?. Утре просто е такъв ден.

Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Утре всичко тръгва по вода.

Скорпион

В петък за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утре просто е такъв ден.

Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Имате пари, не търсете повече. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре Козирозите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Риби

Петък не е еднозначен ден за Рибите. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Завършете дълго отлагана работа. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук