Дневен хороскоп за 25 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Моментът не е подходящ за изяви в професионален план.

Търпението е от значение в ситуации, в които ви е трудно да вземете бързо решение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Може да обърнете по-голямо внимание на човека до себе си в събота – има потенциал да постигнете разбирателство. Очаквайте новини, които ще ви раздразнят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки.

ОВЕН

Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Обстановката около вас се променя и това налага да предприемете адекватни действия, съобразявайки се с условията. През периода пред вас е вероятно да се отворят нови възможности в тези сфери. Те ще ви се зарадват, а вие ще се успокоите, че всичко с тях е наред. Нещо свързано с предците ви, с родословното дърво или с традициите на фамилията.

ТЕЛЕЦ

Ситуацията може да се изостри до крайност. Не взимайте важни решения по финансови въпроси. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Демонстрирате решителност, ще се яви и навременна подкрепа. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта.

БЛИЗНАЦИ

Не си създавайте врагове. Само не действайте припряно. Предстоят хубави изменения, чрез които ще бъдете компенсирани морално и материално. Утре може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещо полезно.

РАК

Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. По-следният ще се превърне в стена пред вас, но ще успеете да я прескочите. Ще получите подкрепа за дейности, свързани с умерен риск, така че проявете инициатива и споделете намеренията си с хора, на които имате доверие.

ЛЪВ

Запазете спокойствие обаче, справяте се добре и постигате похвални резултати. Един ден преди пълнолунието моментът е подходящ най-вече за рутинни дейности. Ще получите интересна оферта. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти. Проведете неотложните си делови разговори.

ДЕВА

Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не гледайте безразлично на тях, някои ще се окажат перспективни за бъдещето ви. Ключовата дума утре - постижение. Ще действате твърде успешно по целите си. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи.

ВЕЗНИ

Везни да изглеждате добре е от съществено значение. Утре си почивайте и се погрижете да задоволявате собствените си потребности; вършете нещата, които обичате да правите. Най-важните хора за вас са близките, тези които правят нещо за вас, а не онези, които внасят смут. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Бъдете уверени в способностите си и не се притеснявайте от случайности.

СКОРПИОН

Постарайте се да концентрирате положителното си мислене, отърсете се от гордостта и егоизма си. Причината е в затруденото общуване. Утре сте с променливо настроение. Ще ви предложат помощ. А и нужно ли е да свършите всичко точно утре и сега?

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос. Добре би било да се погрижите за здравето си. Дистанцирайте се в момента, в който усетите, че присъстващите започват да оформят враждуващи лагери. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Непоколебимите ви действия ще респектират хората покрай вас и е възможно да получите съдействието им.

КОЗИРОГ

Не рискувайте с нови занимания. Съчетавате добре усилията си с тези на свой колега и това може да прерасне в печелившо сътрудничество. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Направете го, когато сте сигурни, че преценката ви е обективна. Поискайте, ако трябва и чрез настойчиво звънене по телефона, потвърждение от бъдещите си началници, че ще ви гарантират по-високо заплащане.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни при работа с пари. Състоянието ви се дължи на очаквано съобщение, което ще означава много за вас. При възможност проведете разговорите си с ваши познати, работещи в държавните институции. Лесно ще стигате до общи решения и това ще ви носи радост. За преобладаващата част от Водолеите събота ще е напрегната при изпълнение на професионалните задачи и задълженията в бизнеса, но това едва ли ще попречи за успеха в делата ви.

РИБИ

Късметът ви е доста силен, а този факт определено е надежден за осъществяването на важни проекти. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Изслушвайте съветите на вашите колеги. Отнесени от вихъра, за да се съберете в себе си. Не се съмнявайте в собствените си възможности, съмнявайте се в прекалено щедрите обещания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари