Дневен Хороскоп за 25 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Като в сряда се натъквате на трудности, но изявите и печалбите ви си струват. Овните като Близнаците ще бъдат доволни от постъпленията, ще мислят как да зарадват и домашните. Но и трудностите ще растат, вероятно е в екипа да има клюки, интриги. Пазете се от конкуренцията, а и не надценявайте уменията си. Ако харчите за себе си, нека е за обучение и обогатяване на знания, не за лукс.

Телец

Този четвъртък сте готови да поемете всяка задача, възложена от шефове или вкъщи. Само че дали Телците оценяват реалистично възможностите си, някои доста се натоварват и това може да се отрази на качеството на работата им, а и на тяхното здраве. Кариерата е хубаво нещо, ала напредвайте плавно, без да рискувате грешки и щети. Пък и близките ви имат нужда от повече общуване...

Близнаци

В четвъртък вие и Овни сте доволни от изявите и приходите си, вече 2-3 дни упорствате много за такива резултати. Хубаво, че Близнаците укрепват и свои позиции в екипа, внимателни са към грижи на колеги, клиенти, познати чакат на техните услуги. Често ви идва в повече, но обичате мнението ви да се чува, някои заемат и по-водещо делово място, идеите им са интересни и печеливши.

Рак

Засилват се влияния от вчера, търсите подкрепа от познати за деловите си изяви. Раците могат да намерят добро разбиране при Водолеи, но да имат търпение. На други места и с нови колеги и задачи ще трябва да завоювате повече доверие. Даже обичани хора приемат с колебание идеите ви, но скоро ще се види, че интуицията не ви е излъгала, а я подплатявате и с куп умения.

Лъв

В четвъртък вие и Риби разчитате на подкрепа за идеите си от влиятелни познати, шефове. И все пак Лъвовете да не разширяван много кръга на посветени и сътрудници, отговорността си е тяхна, а и самостоятелно ще действат по-бързо и убедително. Някои се изкушават от флиртове, но сега не е момент да завоюват сърца, авантюрите може да повлекат подире си куп ядове.

Дева

От вчера току дълбаете в някои проблеми, влиянията са характерни до края на месеца. Група Деви имат финансови притеснения, но ще се справят и с тях, някои плащания могат да почакат или идват закъснели постъпления. Втори упорстват по важни задачи, макар че имат конкуренция и завистници, така ще успеят. Има и трети, по-задълбочено ще анализират мотиви на хора в кръга си.

Везни

И при вас се засилват влияния от сряда, не споделяте нашироко информация, идеи. Група Везни имат големи амбиции, но трябва да приемат по-скромните предложения на колеги, партньори, в момента е важно да се гарантира приход. И почерпките са умерени, не искате да дразните зложелатели, да привличате много внимание. Ако пазарите за себе си, влече ви лукс, може да сте влюбени.

Скорпион

В четвъртък имате доста работа, възникват и пречки, но няма да ви откажат от предварителната си програма. Част от Скорпионите разчитат на приятели, а и хората са отзивчиви, понеже знаят: винаги са получавали подкрепа в по-трудни моменти. Мнозина посвещават вечерта си на срещи и разговори, имат куп обществени идеи, така ще привличат доста ентусиазирани последователи.

Стрелец

Иска ви се по-бързо да изясните някакви делови въпроси, вероятно и по-скоро да признаят значителния ви принос за успехите на екипа ви. Е, Стрелците да не проявяват припряност, имат още и важни задачи, да упорстват за тяхното изпълнение. Някои трябва да положат и повече грижи за обогатяване на своите знания и умения. Не е нужно да споделяте тези идеи, резултатите говорят ясно.

Козирог

Ведър четвъртък, даже може да понамалите деловото темпо и хъса в работата. Козирозите имат куп професионални идеи, но засега е по-уместно да изпълнят поети вече обещания, рутинни задължения. Партньори и колеги ще са доволни, че всичко в общата дейност е предвидено, обмислено и върви, заложили сте на сигурни клиенти и средства, използвате възможности по най-практичен начин.

Водолей

В четвъртък се разбирате добре с Раци даже да не сте били много близки преди. Водолеите имат чудни идеи за изява и печалби, но сега ще си гледат обичайната работа, вероятни са и домашни притеснения. От друга страна, някои трябва да защитят тихо, кротко, но твърдо професионални принципи. Дамите са по-гъвкави, но господата може да си навлекат ядове с близките...

Риби

И при вас се засилват влияния от вчера. Сега Рибите като Лъвовете трябва да привличат подкрепа от шефове за осъществяване на идеите си. Хрумват ви какви ли не, анализирайте ситуацията и изберете онова, което ще донесе най-голяма полза и печалби. Ако усещате интриги в екипа, не подценявайте нищо, разберете къде се коренят, можете да подобрите отношенията си с околните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари