Дневен Хороскоп за 24 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В сряда Телци ви окуражават да се преборите с трудностите при изпълнение на нови задачи и планове. При Овните влиянията се задържат и през следващите дни, да обръщат повече внимание на информацията, може да я получат и по неофициален път. Ако роднини ви предлагат да участвате в някоя далавера, не можете да им влияете, но и не се съгласявайте, силата ви е в труд и коректност.

Телец

Тази сряда се натъквате на трудности в работата, но за вас е важна и няма да отстъпите, а ще увлечете и Овни с дейността. Телците ще изкарат начинанията си на добър край, ала с много усилия и нерви. Гледайте това да не ви подведе да спорите, понякога сте излишно критични даже към близките. Вярно, не са най-внимателни по някои задачи, но с излишен шум усложнявате отношения...

Близнаци

Трудна сряда, бъдете подчертано внимателни по финансови и партньорски въпроси. Група Близнаци смятат, че като са в група или екип, могат да бъдат по-резки в изискванията си към другите. Не е време за спорове, мислете за интересите на колеги и съюзници, иначе ще се наложи да отстъпите назад от завоювани служебни позиции. Излишни емоции разстройват партньорства.

Рак

Днес и утре засилвате сътрудничеството с околните, не се водите само от симпатиите си към определени хора. Раците имат доста трудни задачи, може би и опоненти, но с упоритост и професионализъм ще се справят. Не се обръщайте назад, към спомена за номерата, които са ви направили, и не търсете реванш. Стигат ви успехът, похвалите, печалбата и новите съюзници.

Лъв

До началото на март имате време да изпипате най-детайлно новите си делови планове. Някои Лъвове са водени от голямо самочувствие и днес рискуват да прехвърлят отговорности на хора, които нямат опита и професионализма им. Втори са склонни да поемат излишни рискове, няма да им е в плюс. Ако чакате покани за съвместна дейност, май ще останете разочаровани от предложеното.

Дева

Сега вие и Риби се настройвате по-философски, няма защо да подхождате чак толкова критично към проблемите в деловата сфера. При група Деви тези влияния са още от уикенда, а и се задържа до края на февруари. Съсредоточете се в работа, всяка излишна дума може да ви докара ядове. Някои си мечтаят за обществена изява, а е рано, да следват плана си, професионалните задължения.

Везни

Като вчера ще бъдете по-дискретни за деловите си планове, а и за уреждане на някои лични неща, влиянията се засилват. Отделен въпрос, че Везните са си правили едни сметки, а излиза друго. Гъвкавите ще пазят покровителството на шефовете и сега, стриктни са и в най-рутинните задължения, приемат хора за партньори, които не харесват като колеги. Но знаете и докъде е компромисът.

Скорпион

В сряда вие и Козирози трябва да се пазите от спорове с близки даже да поемате по-голямата част от общите задачи. Доста Скорпиони показват ясно от какво не са много доволни и макар че работата върви, ще накарат околните да се съобразяват с изискванията им. Бъдете принципни, за дреболии недейте да капризничите, признайте пропуските. Другите се окуражават от ваши похвали.

Стрелец

Сряда ви открива нови възможности за делова изява и печалби, имате в ума си куп идеи за промени в екипа. Стрелците да бъдат по-търпеливи и тактични, нещата ще станат, но колеги и подчинени не обичат много нововъведенията. Е, после добрите приходи ще ги накарат да забравят усилията и напрежението, но днес... Хванете ли се с технически приспособления, ремонт, справяте се добре.

Козирог

В сряда вие и Скорпиони се пазете от разправии с хора в близкия ви кръг, всъщност реализацията на идеите ви зависи не от тях, а от благосклонността на шефове. Но Козирозите са по-спокойни, когато отношенията в кръга им са ведри и няма да се поддават на служебните интриги. Вероятно ще намерите и човек, с когото ще действате в синхрон, разбира ви и е подобаващо акуратен.

Водолей

Тази сряда ви изправя пред по-сериозни пречки в работата, а имате такива хубави идеи... Едни Водолеи искат да се включат в силен професионален екип – конкуренцията е голяма и може да хартисат. Втори са готови да привлекат колеги и подчинени за изпълнение на проекта си, организаторската дейност е доста. Трети да се погрижат за здравето си, изявите поглъщат много енергия.

Риби

В сряда вие и Деви не сте в най-влиятелна делова позиция, но ако обмислите задълбочено нещата, по-малко ще се косите заради онези, които няма как да промените. При Рибите тенденцията е от вчера и може да се засили още. Очертават се промени, гответе се, вместо да се мъчите да променяте околните. Пазете се от старите си грешки и не се лъжете, че ваши ходове остават в тайна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари