Дневен хороскоп за 24 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Този ден носи новости, свежест и поводи за оптимизъм, но не бива да си позволявате своеволия

В събота ви предстоят интересни събития, които може да са вследствие на неочаквани новини, които ще получите през този ден. Това може да бъде един интересен ден за вас, с възникване на различни възможности за развитие на задачите ви или получаване на важни новини. Бъдете практични и разумни във финансовите си дела. Възможно е пътуване или контакти с човек от друго населено място.

Ще имате ангажимент свързан с важни (основно семейни) задачи с жена. Най-вероятно тя ще бъде от вашия кръг роднини или близка приятелка.

Този ден носи новости, свежест и поводи за оптимизъм, но не бива да си позволявате своеволия. На моменти в събота може да възникне неприятно повече напрежение или да изпаднете в лошо настроение, но това са вашите предизвикателства за този ден, с които ще трябва да се справите.

Овен

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не е желателно да взимате пари на заем.

Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните.

Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете борбени.

Телец

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате.

Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре дайте инициативата на другите.

Близнаци

Събота носи успех на Близнаците. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции.

От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус.

Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща.

След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте.

Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат.

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Лъв

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните.

Деловият ден на Лъвовете ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Дева

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви.

Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утрешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнес занимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки.

Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват.

Паричните Ви проблеми се решават успешно. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

Утрешният ден ще е силно активен. Събота е особено благоприятен и успешен за контакти. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите.

Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете активни в спорта.

Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга.

Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утрешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи.

Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утре всичко тръгва по вода.

Стрелец

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте.

Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви.

Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Бъдете борбени.

Козирог

В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете.

Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Грижете се добре за здравето си.

Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате.

Ще се заемете с нова и приятна работа. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение.

Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Риби

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си.

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. В събота добре ще Ви се отразява плуването.

Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари