Дневен хороскоп за 24 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място.

Покажете, че сте задълбочен човек и на вас може да се разчита. Доста труден и напрегнат ден, характерен с удари от противници и с пречки от хора, заемащи стабилни административни позиции. Нагласата ви към авантюри може и да нарани някого, на когото особено държите. Дайте им възможност да реализират собствената си воля и да понесат последствията от действията си.

Овен

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Запознанствата в утрешния ден изискват особена предпазливост. Ще възникнат някой противоречия, които ще прераснат в кавги, за това по-добре ги избегнете. Утре ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Промените няма да са във ваша полза.

Телец

Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Само тук може да демонстрирате строгостта си. За преобладаващата част от знака предстои важен личен период. Вашият хъс за победа ще ви изведе до неподозирани върхове. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на вашите плещи, ще дойде време, когато ситуацията ще се преобърне.

Близнаци

Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Вие сте точно хората, на които околните разчитат за важни въпроси и няма да ги разочаровате. В такива моменти е доста ведро да се контактува с вас. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

Рак

След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. По предначертаните си цели действайте последователно. Ще имате нови шансове за изява, благодарение на медиите или на собствената си кореспонденция. Ако имате възможност, разходете се сред природата. Както винаги любознателни, ще обогатявате познанията си по интересуващите ви въпроси, за да сте наясно с плюсовете и минусите на предстоящо начинание.

Лъв

Време е за хобитата ви и за нещата, които обичате да правите.Също обърнете внимание на човека до себе си. Проблеми от личен характер са възможни за някои представители на зодията. Не си поставяйте твърде амбициозни намерения. Не пренебрегвайте и човека, който смирено следва всяко ваше желание. Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви.

Дева

Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Шансът на Девите за успешна реализация на целите идва съвсем на време. Утрешният ден може да е по-силно емоционално зареден. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Ако сте предпазливи и прозорливи ще успеете да погледнете на събитията отстрани и да си направите верните изводи.

Везни

Работата ви и умението да се справяте с всичките си задачи ви носи приходи. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Дори да реализирате целите си изцяло приемете, че сте постигнали някакъв успех. Партньорите ви ще споделят опит или просто ще искат да си побъбрят, а това ще се окаже много полезно за вас. Не се стресирайте от затрудненията.

Скорпион

Утрешният ден ще е подходящ за всякакви промени. Не издевателствайте над външността си с разни сложни козметични операции или пък потресаващи прически. В добро настроение сте и чувството ви за хумор е особено свежо. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Ако утре изпитвате нервно напрежение, може да отидете някъде сред природата, при възможност в планината – това ще ви се отрази добре.

Стрелец

Поставете си постижими цели и ги следвайте неотклонно. Успехът отново ще ви съпътства, ако сте обмислили как да реализирате плановете си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Стрелците през утрешния ден. Това ще засегне по-сериозно осъществяването на деловите ви начинания. Възможен е конфликт с колегите и ръководството.

Козирог

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Периодът е изпълнен с възможности за интересни преживявания стига да не търсите пълна релаксация откъсвайки се от света. Ако се чувствате нервни и напрегнати, отделете време за себе си – отидете сред природата, най-добре в

Водолей

Неделя се изпълвате с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Характеристиката на утрешния ден е сложна. Незначителен детайл от ежедневието ще ви върне към спомените. Утрешният ден ще не е подходящ за твърде активна комуникация, за пътувания и за срещи. Сблъсъкът с проблеми определено ще мотивира усилията ви за постигане на целите, а при някои се очертават явни партньорски противоречия, които също ще доведат до този резултат.

Риби

Отворени сте за новите идеи, които срещате. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради вашите опити да властвате над близките си и да ги обсебвате.Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време.Не разчитайте на бързо примирие. Не се поддавайте на изкушения. Ако контролирате емоционалните си усещания ще се получат два приятни ефекта. При някой от вас не всичко ще ви се получи от първия път утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари