Дневен Хороскоп за 23 Ноември 2015

0
Водолеи и Козирози отделят време за общуване, мнозина се връщат към стари теми
Водолеи и Козирози отделят време за общуване, мнозина се връщат към стари теми

Овен

Понеделник ви изправя пред куп делови проблеми. Овните не се плашат от работа, но сега тя е затруднена от отношенията в екипа. Няма да се поддадете на интриги, макар че някои колеги се мъчат по този начин да печелят на гърба на останалите. Действайте предпазливо, без всякакви разправии. Важно е да си изпълните задачите, някои ще научат нови неща, ще си отворят път за кариера.

Телец

Напрегнат понеделник, деловите задачи са много и май няма как да отложите някоя. Старанието на Телците да бъде съчетано с предпазливост, не е време да проявяват голяма самостоятелност в служебната сфера, макар че имат доста интересни идеи за работа. Вечерта ще бъдете доволни от резултата, шефовете ще намерят начин да ви поощрят. Откровено говорите с близки за грижите си.

Близнаци

Труден понеделник, но вие ще работите на пълни обороти и ще бъдете много доволни от свършеното. Близнаците да обърнат внимание на атмосферата в екипа, колко конфликти между колеги или в компания може да се тушират с няколко думи. Тогава общата дейност ще върви по-леко, а ако трябва – ще помогнете на околните и чрез услуги, чрез познати. Вашият успех е сигурен.

Рак

Днес обмисляте нови проекти за работа и печалби, утре ще действате по-смело по самостоятелните си начинания. Е, Раците могат да разчитат на пълната подкрепа на най-обичаните си хора, споделят с тях и радостите от победата, и грижи и проблеми. Не бързайте с инициативите, шефове и колеги няма да се впечатлят сега. Даже малко да отстъпите, това не накърнява с нищо изявата ви.

Лъв

В понеделник не ви се иска да спорите с колеги, партньори и близки, ала ако работата не върви... Лъвовете ще си казват ясно претенциите, може и да направят по-остра забележка на недисциплинирани хора в кръга си. Ще ви се разсърдят, но бързо ще се забрави, понеже постигнатите резултати са добри и другите се убеждават, че във взискателността ви не е имало нищо дребнаво...

Дева

Началото на седмицата е за сериозна работа, но вероятно ще се нагърбите и с организацията на екип или близки. Девите се мъчат да предвидят трудности, пречки, да помогнат на по-неопитните. Не позволявайте клюки да ви отвличат вниманието от същността на задачите, късметът ви е не е твърде постоянен. Можете да постигнете завидни резултати, но трябва да упорствате по-дълго...

Везни

В понеделник нещата ви се уреждат малко по-бавно, отколкото ви се ще. Част от Везните наблягат на работа, чувстват, че сега в деловата сфера им се отваря добър късмет, а и искат да си оправят финансите. Ако смятате да пазарувате, не търсете скъпи, а функционални вещи, модите бързо отминават. Днес някои уреждат лични неща, вероятно се подготвят за семеен живот, ще е щастлив...

Скорпион

Като миналата седмица се държите настрана от споровете в екипа, позицията ви не е силна и само с много гъвкавост и такт ще прокарате някои идеи. Група Скорпиони не споделят и с близки, виждат, че другите се интересуват само от своите печалби и кариера. Ако откривате грешки в обща дейност, подходете благоразумно – преценете какво да промените, после упорствайте докрай.

Стрелец

Този понеделник може и да не сте доволни от задачите, които ви се възлагат, струват ви се доста рутинни. И все пак Стрелците да упорстват в тази дейност, могат да покажат и умение, и находчивост, а и да стабилизират финансите си. Някои имат приятели и роднини, които често се оплакват от липса на делови късмет – ако могат да помогнат, да помагат без да се поддават на песимизъм.

Козирог

В понеделник Водолеи ви подтикват да общувате повече с колеги и партньори, добре е да ги обедините около ваши проекти за изява. Е, някои Козирози май гледат повече кариерата и дохода си, но бързо ще разберат, че без съгласувани усилия в екипа няма да жънат добри резултати. Определете задълженията на всеки, за да има свободата и да твори. Така и на вас ще ви е леко да действате.

Водолей

Понеделник не е за изпълнение на новите ви делови идеи, условията още не са подходящи за тях. Водолеите да подтикват и Козирози да разширяват общуването с колеги, нужни са им поддръжници за амбициозните проекти. Утре влиянията се засилват. Сега може да ви е тежко, че някой е излъгал доверието ви, но скоро идват и добри вести, партньорствата се стабилизират.

Риби

Като в петък трябва да изпипвате подробностите в работата, но без да прекалявате, иначе ще забравите главната цел. Някои Риби май лежат на стари лаври, ала опонентите ги дебнат, има риск да ги изненадат по нежелан начин. Ако разчитате на предани колеги и съмишленици, и вие засилете упоритостта, за проблемите говорете открито. С техника и информация бъдете внимателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари