Дневен Хороскоп за 23 Септември 2015

0
Овни и Телци гледат детайлите, Деви и Везни да не спорят с близки
Овни и Телци гледат детайлите, Деви и Везни да не спорят с близки

Овен

В сряда вие и Телци сте много прецизни в работата си, но в спорове с околните хич не се задълбочавайте. Поставили сте си значими цели, гледайте тях, а не временните предимства, които можете да си завоювате сега. Доста Овни ще подбират сериозни сътрудници за начинанията, с такт трябва да ги привличат за подходящата работа, а и да се вслушват в техни идеи и съвети, уместни са.

Телец

Тази сряда вие и Овни доста оглеждате всеки детайл, сега за работата би било по-полезно партньорство с колегите. Телците да не прибързват с инициативи, а да привлекат хора, които могат да им помогнат с енергично съдействие, идеи. И сега виждате недостатъци в начинанията, не ги прикривайте, а обсъждайте с околните промени. И лидерската ви роля укрепва, и подобренията стават факт.

Близнаци

Днес по примера на Лъвове сте доста взискателни към околните. Група Близнаци като Козирозите ще пътуват или ще търсят по-актуална информация за работата. Проблемът обаче е в заздравяване на партньорствата. В едни случаи трябва да бъдете стриктни по финансови въпроси, във втори – да се съобразявате със съюзници с по-малки дялове, трети да изчакат новите оферти.

Рак

В сряда имате доста делови ангажименти, молби на колеги и познати за услуги ви идват в повече. Е, Раците ще направят каквото могат, но наистина днес вниманието им е в стабилизиране на домашния бюджет, а и имат нужда от отдих, укрепване. Ако имате покани за купони, не споделяйте надълго и нашироко грижите си в компания, да не тръгнат клюки. И помислете за диета.

Лъв

Тази сряда сте готови да спорите и критикувате, заразявате и Близнаци с това настроение. Козирозите поемат много задачи, ще ви юркат и вас да се стараете в работата. Лъвовете не се поддават на такива предизвикателства, а и самочувствието им е твърде високо. Внимавайте, може да ви подведе при по-спешни задачи, май ще хвърлите много енергия без особен резултат и печалби.

Дева

В сряда вие и Везни трябва да се пазите от спорове с хора, които обикновено споделят мнението и идеите ви. При Девите влиянията са от вчера, за някои от начинанията им има добри условия, но се иска по-голяма оперативност, ситуацията се развива. Някои от знака се объркват, чудят се как да действат, не щат да поемат излишен риск. Май ще изчакате подкрепа от по-влиятелни хора.

Везни

Сега като Девите избягвате спорове и особено с роднини. Група Везни са очаквали съдействие от колеги и познати, но хората не могат да изпълнят обещаното. Имат проблеми, не им се сърдете, а се стегнете, в работата трябва да бъдете по-мобилизирани и динамични. Част от знака имат лични грижи, да вземат нещата в свои ръце, вместо да се оставят на капризите на най-близките.

Скорпион

Успешна сряда, но докато на другите им се струва, че в работата страшно ви върви, вие си знаете колко труд и анализи ви струва постигнатото. Някои Скорпиони отдавна се мъчат с някакви делови проблеми, сега решението се изяснява и те бързо ще наваксат времето, пропуснато заради спънки и ядове. Спокойно, нищо не сте изгубили, а и изявата ви няма нищо общо с хазарта...

Стрелец

До неделя е добре да бъдете по-отстъпчиви в околните и особено ако в деловата сфера се задават по-сериозни промени. Стрелците само ще спечелят от такта си, макар че трябва да се признае – някои въпроси ги тревожат от доста време, правили са куп отстъпки. Сега ситуацията ви поднася условия, ще можете да реализирате амбициозни проекти, очертават се приходи, лидерство.

Козирог

В сряда вие и Близнаци се хващате със задачи, които са на път или предполагат ровене из информация, срещи с хора. Козирозите се товарят с доста отговорности, искат и Лъвове да поемат нови. Е, не прекалявайте. Има и второ – в едни случаи само имитирате творчество, в други не сте обмислили и подготвили изявите. Това носи риск, не само отегчение, умора и малък ефект..

Водолей

До петък неяснотите в деловата сфера се множат, но не се притеснявайте, имате шансове за изява и печалби. Част от Водолеите имат повече домашни грижи, но се справят добре, вероятно и с неотклонната подкрепа на половинката си, други близки. Втори се мъчат да угодят на нови шефове, в работата има куп предизвикателства, хубаво е, че искат да се справят, усвоявайки нови неща...

Риби

Днес и утре задачите ви са по-сложни, направете си план за действие. Рибите отдавна упорстват по някакви идеи, сега ситуацията се обръща в тяхна полза, резултатът от усилията им е и по-висок от очакваното. Шефовете гледат с нарастващо доверие на начинанията ви, може да ви възложат и по-големи отговорности в екипа, а лесно ще ги убедите и за по-сериозно спонсорство...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари