Дневен хороскоп за 23 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Не провеждайте и не участвайте активно в събрания.

Бъдете сдържани. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство. Ще се чувствате добре утре - изпълнени със сили и най-вече с желание за действие, но то ще е насочено по-скоро към ваши лични неща, отколкото към служебните дейности. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Овен

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка. Ще сте доста нервни и раздразнителни. На вас ви е необходимо доста време, за да прецените добре силите си и да бъдете наясно със себе си.

Телец

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници.

Близнаци

Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни в това отношение! В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания.

Рак

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна. Бъдете щедри не отказвайте на молби за помощ. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни.

Лъв

Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да откажете на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Противоречията и личната суета отнемат повече от времето ви. Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор.

Дева

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. През този ден за Девите най-вредни ще са лъжите - затова не бива да си служат с тях. Мезависимо дали Вие ще се опитате да заблудите някого или това ще направи някой срещу Вас – ефектът ще бъде еднакъв. Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви през този месец.

Везни

Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си. Тези резки промени ще бъдат положителни, макар че не е изключено в началото да не ви се стори така и да тръгнете да оказвате съпротива, само и само за да овладеете ситуацията. Не трябва да си поставяте глобални задачи.

Скорпион

Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди - от Вас зависи да го развиете в желаната посока. По всяка вероятност, ако досега сте се отнасяли отговорно и сте разчитали на собствените си способности и на труда си, ви очаква положително развитие – дори да срещнете някои препятствия, те ще бъдат просто ценен опит, който ще ви помогне в бъдеще да се справяте още по-добре. Възможно е да получите подкрепа от познати без да сте ги молили за това.

Стрелец

В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. В понеделник за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Деловият ден на Стрелците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Казано накратко, каквото и да се случва – и приятно, и неприятно, то сякаш ще идва отвън и ще бъде провокирано от други хора.

Козирог

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение. Мислете положително и избягвайте да показвате егоизма си. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви.

Водолей

Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка. Утре е ден за пътувание и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Риби

Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако Ви се струват рисковани. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Темата за кариерата ще занимава много от вас през този месец, но ще трябва да се заредите с повече търпение, тъй като, ако имате проблеми в тази област – например конфликт с шефа, има вероятност те да се проточат във времето. Вътрешният ви потенциал намира благоприятно проявление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари