Дневен хороскоп за 22 юни 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Събота е ден за почивка. Не натоварвайте този ден с много ангажименти и работа.

Освободете се от безпокойствата и страха си поне за един ден. Забравете лошите моменти, които преживяхте през седмицата. Те трябва да останат в миналото ви. Заредете се с положителна енергия чрез срещи с приятни хора, посещения на интересни места или разходка сред природата. Селскостопанската работа или почистването на дома също ще ви въздействат разтоварващо.

Ако загубите нещо днес или някой пожелае да излезе от живота ви, не спирайте и не променяйте събитията. 

Овен

Днес общуването с приятели и пътуванията ще помогнат за добрия ви вид не по-малко от козметиката. Избягвайте общуването с висшестоящи и не влизайте в конфликти с колеги.

Телец

Днес най-доброто прекарване на времето е движението, разходките, а защо не и изкачването на стълби. Особено ефективни са всички форми на закаляване с вода и физическата активност за поддържане на бодрост на тялото и духа. Избягвайте алкохола.

Близнаци

Този ден също няма да ви умори, а и дори да е така, умората ще е от приятни за вас неща. Имате шанса да прекарате по-голямата част от деня в общуване с обичан от вас човек. Не бъдете скромни.

Рак

Ако се чувствате потиснати днес, опитайте се да направите един разтоварващ ден. Започнете деня с гимнастика или йога. Разходете се поне половин час пеша.

Лъв

Днес ще усетите, че ще засилят интелектуалните ви способности. Ще ви върви във всичко, свързано с обучение, самообразование, повишаване на квалификацията, научна, творческа, интелектуална работа. 

Дева

Тази събота не давайте нищо назаем. Много вероятно е никога да не ви го върнат. Не се страхувайте да откажете остро.

Везни

През този ден се въздържайте от злоупотреба с алкохол и лекарства. Дори да сте поканени на парти обяснете, че не се чувствате добре и наблегнете на безалкохолните напитки. Вече  е модерно да си въздържател.

Скорпион

Днес съществува опасност от получаване на травми. Особено уязвим е гръбначният стълб. Не вдигайте тежко и не правете резки движения.

Стрелец

Денят ще е благоприятен за целеустремените, принципните хора, лидерите и ораторите. Може да се захващат всякакви неща, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е този ден да се прекара в дома, сред семейството.

Козирог

Днес най-добре прекарайте времето си в компанията на единомишленици, чието мнение непременно ще ви помогне да си отворите очите за много важни неща. 
В този ден се препоръчва взимането на важни решения и извършването на важни действия, които ще ви се отдават с лекота и при това няма да изпитва съмнения.

Водолей

Днес денят е подходящ за подобряването на приятелски отношения, внедряване на новаторски идеи, нова техника и технологии. Този ден може да се нарече ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света в нова светлина, а също да извърши пълно вътрешно преобразяване.

Риби

Днес е добре да имате искрено желание да надмогнете гордостта и високомерието си и просто да се отворите за това, което може да ви донесе този забележителен ден. Не пропускайте нито миг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари