Дневен Хороскоп за 22 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 22 Април 2015
Дневен Хороскоп за 22 Април 2015

Овен

Тази сряда не сте съвсем наясно с редица делови проблеми, предавате неувереността си и на околните, най-вече Скорпиони. Овните да използват всяка предоставена възможност за обогатяване на професионалните умения, дори напоследък да са успявали в работата, има какво да научат. Някои имат доста покани за купони, а не е време за флиртове и авантюри, трупат се задачи.

Телец

До края на седмицата трябва да се придържате към идеите на колеги и близки, чак в следващия понеделник ще сложите всичко под контрол. Телците имат амбициозни планове за изява и кариера, но сега нека да заздравяват връзките си в околните. Даже друг да поеме лидерството в екипа, вашето старание ще бъде оценено високо. И общият успех ще ви радва, пък и не се претоварвате.

Близнаци

В сряда вие и Деви сте в настроение за купони, дано намерите време и за роднини. Близнаците да не забравят и деловите и финансовите теми, иначе още следващият вторник ще ги върне към болезнените. Май следва да бъдете по-взискателни към околните, не са стриктни по задълженията си. Но така и успехът ще им се изплъзне и вместо да се веселят, има да се вайкат на маса...

Рак

Днес и утре се очертават нови делови възможности, но трябва да посъберете повече информация преди да изберете нещо сериозно. Група Раци може да отклоняват покани за купони и срещи с близки, след време ще имат повече часове за общуване с тях. Някои се готвят за продължителни начинания, за завидна кариера. Сегашните ангажименти ще ви сближат с още и ценни хора.

Лъв

За сряда трябва да обмислите добре плана си за работа, има немалък риск да прехвърлите задачи на неподходящи хора, да се вслушвате в некомпетентни съвети. Лъвовете да бъдат по-търпеливи, сега начинанията им вървят мъчно, израстването в кариерата и печалбите се бавят. Не бива да се претоварвате със задачи, гледайте с повече перспектива, ще подготвите по-сериозно идеите си.

Дева

Тази сряда вие и Близнаци намирате време за срещи с познати и купони, ако има спешни задачи, не се мъчете да ги оправяте на маса. До края на седмицата Девите могат да осъществят някои добри стари идеи, даже да се опрат на доскорошни съперници и опоненти. Малцина ще направят тази смела стъпка. Щом смятате, не сближавайте позиции, пък и не се месете в грижи на близки.

Везни

До следващия понеделник се трупат доста въпроси за изясняване, действайте дискретно и търпеливо. Доста Везни ще привлекат влиятелна подкрепа и ще обърнат нещата в своя полза. Ако имате предложения за друго място или изява, не коментирайте, рано е. Но се гответе с подобаващо старание за новите задачи. Някои приемат този съвет за личния си живот, готвят се за обвързване.

Скорпион

В сряда се нуждаете от сериозни и умели партньори, Овни обаче ви заразяват с неувереност. Вярно, Скорпионите не са съвсем наясно с всички проблеми, но има хора, които ще им помогнат, ще ги посъветват. Направите ли си проект, действайте търпеливо, последователно, купоните ще трябва да почакат. Част от знака нехаят за това, с припряност може да объркат нещата и да се ощетят.

Стрелец

Тази сряда вие и Риби се пазете от споровете между колеги и партньори, ако темите не ви засягат лично. Стрелците да помислят дали не могат да се възползват от някакви настроения в екипа, околните могат да им помогнат да постигнат цели, гонейки своите. Пазете се да критикувате другите, а и не приемайте безрезервно мнението им за финанси, вие виждате по-точно нещата.

Козирог

Днес като Рибите трябва да понамалите деловото темпо, партньори и близки не ви помагат кой знае колко да се справите с трудните задачи. Козирозите ще упорстват, не губят вяра в успеха и печалбите, но те не бързат. Добре поне, че не се поддавате на настроенията в кръга си, в часовете за отдих се грижете за тонизиране и гответе планове, анализирайте, отхвърляйте, почвайте пак и пак.

Водолей

Чак до следващия понеделник трябва да внимавате с емоции, може да ви противопоставят на близки, с които винаги сте се разбирали ОК. Водолеите ще се пазят от клюкари и интриги, в делови и личен план ще упорстват по целите си, ще привличат влиятелни покровители. Има хора, които с радост участват в битката ви за принципи, за нови творчески постижения. Така само печелите...

Риби

В сряда като Стрелците няма да се месите в чужди работи, като Козирозите имате нужда от повече отдих и анализи. Сега Рибите се натъкват на доста пречки в делата, помощта ще дойде от неочаквани посоки. Просто убедете околните, че са заинтересувани и те да се справите със ситуацията. Домашните ще ви разбират и подкрепят. Ако ви упрекват – премълчете и не критикувайте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари