Дневен Хороскоп за 21 Юли 2015

0
Раци, Водолеи и Телци по пътища, Близнаци и Риби упорстват по задачите си
Раци, Водолеи и Телци по пътища, Близнаци и Риби упорстват по задачите си

Овен

Във вторник се връщате към проблеми от уикенда, ала все пак не е зле да не се изтъквате много на преден план в екипа. Не е време за начинания, Овните тихо и кротко да действат по рутинните си задачи и да ловят възможности за новите си идеи. Повечето от знака са спокойни за финансите си, ако им искат заеми, нека да услужват, но разумно. За личните неща се съобразявайте с близките си.

Телец

Днес вие, Водолеи и Раци ще получавате задачи, зависещи от пътуване, нови хора, повече информация. Телците да действат най-предпазливо даже в сфери, които смятат, че познават в детайли. Изненадващи ситуации ще има, трябва да бъдете напълно сигурни в решенията си. Откривате подходящи партньори, но съвместна дейност ще започнете по-нататък. Радост вкъщи от синове и внуци.

Близнаци

Сега като Рибите трябва да упорствате по дългосрочни задачи, заредете се с търпение. Част от Близнаците са припрени, струва им се, че веднага могат да разширят начинания, връзки, но да действат така е доста рисковано. По-добре се задълбочете в делничните си задължения, потърсете подкрепа от колеги и влиятелни хора, проучете търсенето, съветвайте се и с различни специалисти.

Рак

Във вторник като Водолеите ще подтиквате и Телци да поемат задачи на път, с нови хора, обработка на информация. Действайте внимателно, макар че в доста ситуации можете да наложите мнението си, финансови решения. Раците са спокойни за постъпленията си, идват и още, но по-важното е, че днес могат да намерят чудесни партньори за бизнес, идеите им са оценени, дружбата - също.

Лъв

Ако миналия четвъртък отстъпвахте по деликатни въпроси, днес вече не сте склонни на такива жестове. Лъвовете имат много задачи, ще упорстват по всичките, а за отдих ще мислят чак когато ги приключат. Не прибързвайте, а използвайте сегашните факти, за да преориентирате някои делови проекти, изяснявате важни неща. В личен план – разбиране, получавате и куп новини.

Дева

Този вторник като Риби гоните изява, печалби и постове, но дали не прибързвате малко. При Девите влиянията се задържат до четвъртък, ще бъдат много доволни от постигнатото и спечеленото, оползотворяват и най-малките си шансове максимално. Вечерта е за срещи с познати, купони. Необвързаните ще открият интересни личности, ако мислят за брак – кандидат ще бъде налице.

Везни

Хубав вторник, работата ви и в стария екип, и на ново място ще върви добре. Везните старателно са подготвили задачите си, ако им трябва помощ – могат да искат от мнозина в кръга си, колеги и влиятелни познати са благосклонни. Ще се възползвате от ситуацията, а и вие ще подкрепяте идеите на другите, приятно ви е да показвате уменията си не само при служебните си задължения.

Скорпион

Във вторник е добре да действате в екип, в деловата сфера се очертават доста възможности за изява и печалби. Скорпионите усещат, че колеги и познати не са твърде уверени в идеите си, а те съвсем не са лоши. Проблемът е в добрата организация, и да нямате голяма власт, можете да направите много, за да сплотите хората за работа, предпазвате ги и от желание за рискове и печелите.

Стрелец

Вторник е щедър на възможности за изява и печалби, но трябва да заложите на добър екип, да мислите за дохода на всички. Едни Стрелци ще се ориентират към нови хора, само че да чакат поканата да дойде от другата страна, тепърва да оценяват техни умения и идеи. Втори пък ще подберат съмишленици между колеги, тандемите укрепват и напредват. Трети разчитат на подкрепа от шефа.

Козирог

Вторник не е подходящ за делови начинания, без друго имате доста рутинни задачи. Козирозите се насочат цялата си енергия там, не е време за спорове с колеги, шефовете също са по-придирчиви. Ще избягвате противоречията, а ако нещо в самата работа не тръгва – ще се допитвате и до по-опитни специалисти, стари майстори си имат тайни. Скромност и трудолюбие ви печелят симпатии.

Водолей

Във вторник като Раци и Телци гоните задачи на път, сред непознати хора, допълнителна информация. С тях може да градите равностойни партньорства, но ако не сте бдителни, ще бъдете ощетени. Водолеите да бъдат предпазливи, някои се впускат в приказки, редят още и още идеи, а другите ги слушат и се възползват. Внимавайте с документи, май трябва да усвоите и още умения.

Риби

Сега вие и Деви си съперничите по делови амбиции, но вашите задачи изискват по-голямо упорство. Поучете се и от Близнаци. Рибите ще ловят и най-малките възможности за служебен напредък, околните даже не забелязват старанията им. Общият резултат е чудесен, а и печалбите, после ще ви завидят. Не се връщайте към някакви по-стари противоречия, победили сте и толкова...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари