Дневен Хороскоп за 21 Август 2015

1
Овни и Везни напират за изява, Козирози и Телци да бъдат гъвкави
Овни и Везни напират за изява, Козирози и Телци да бъдат гъвкави

Овен

Задържат се влияния от вчера и макар че деловата седмица изтича, вие и Везни ще упорствате по задачите си. Козирози ви подтикват да се изявявате в нови екипи, пред нови хора. Овните да не очакват същото и от Телци, а да търсят удобни моменти за уточнения с шефове, влиятелни клиенти. В солови акции нещата стават къде по-мъчно, помагайте и на другите и заедно ще успявате.

Телец

В петък Козирози, Овни и Везни ви подтикват да упорствате в работата, но вие усещате, че трябва да бъдете по-гъвкави. Така е, Телците да отстъпват при забележки към дейността си, да намалят претенциите към другите, има задачи, които не са най-спешни. Ако екипът среща пречки, вие с по-прагматичен стил помагате да бъдат преодолени. В любовта се привличат противоположности...

Близнаци

До средата на следващата седмица е добре да помислите за обновяване на партньорствата. В доста случаи Близнаците тръгват на път или поемат работа с нова информация, ще влязат в други професионални и обществени кръгове. Имате идеи, а и средства да ги осъществявате, но не е лошо да уреждате по-стриктно отношения, документи. Ако предстои ремонт у дома, направете го.

Рак

В петък като Козирози не сте в силна позиция, не почвайте по своя инициатива делови проекти. Част от Раците може да се хванат на работа или шеф да ги натовари с по-отговорни задачи, да действат по-внимателно. Ако се наложи да пътувате или сте откъснати от обичайния си кръг, после ще наваксате контакти с близки и познати. Бъдете по-предпазливи, че с пречките ще се справяте сами.

Лъв

Този петък Деви ви подтикват да решавате делови проблеми стъпка по стъпка, но вие вече мислите за отдих. Лъвовете наистина имат нужда от почивка и възстановяване, някои са обтегнали и отношения с близки. Изчакайте малко, огледайте пак нещата, може би трябва да промените някак плана и целите си. Имате нужда от подкрепа, но няма да правите компромис с недостойни хора.

Дева

Деловата седмица изтича, но пречките в работата ви са сериозни. Няма да оставите започнатото на половина, обаче от Лъвове не чакайте да се хванат с тези проблеми, да търсят приятелски услуги. До неделя Девите ще получават доста съдействие и от роднини, а познати са с чудесни впечатления от тяхното старание и умения. Доброто ви име носи дивиденти както и вие сте помагали...

Везни

В петък вие, Козирози и Овни упорствате по задачите си, някои изискват доста находчивост, а Телци не са готови да ви следват. Е, Везните за всичко намират цяр плюс лъжичка дипломация. Ще оттеглите планове, оферти, ще привлечете нови помощници или ще уловите по-подходящ момент, но нещо задействате ли, успехът е съвсем сигурен. Вечерта ще сте доволни, полейте успеха с екипа.

Скорпион

За петък сте кроили едни планове, а ситуацията не е подходяща. Скорпионите да се запасят с търпение, имат си и немалко рутинни задачи. Друг въпрос, че някои са разчитали на печалби, а постъпленията се бавят и трябва да свият харчовете. Не издавайте недоволството си пред околните и ако имате как – дайте си отдих с близки, но на открито, природата помага да се тонизирате.

Стрелец

От вчера успокоявате деловото темпо, може да се върнете към стари съюзи и проекти. Някои Стрелци анализират внимателно делата си, търсят начин да подобрят доходите, вероятно това в голяма степен зависи от по-подходящите партньори. Други са си оставили повече време за отдих, не смятат да правят големи купони, а да се видят с верни приятели, трапезата не е най-важното...

Козирог

В края на деловата седмица вие също гоните амбициозни бизнес проекти, ще окуражавате Овни, Везни. Е, Телците са на друга вълна, но пък и Козирозите се съобразяват с позицията си. Като при Раците тя предполага повече гъвкавост и отстъпчивост. Във вторник условията ще бъдат по-добри за ваши начинания, гответе се, сега покажете знания и умения по задачите, които ви е дал шефът.

Водолей

В петък делата не вървят така, както ви се иска, анализирайте по-задълбочено нещата. Водолеите са упорити, но дали са и достатъчно повратливи, май колегите по-лесно привличат благосклонността на шефове. Скоро условията ще потвърдят, че идеите ви са печеливши, дотогава съберете екип, помагайте на другите да работят на пълни обороти и всички ще са доволни от резултата.

Риби

Труден петък, а вашата непредпазливост може бързо да умножи проблемите. Едни Риби следва да бъдат по-внимателни със здравето, нередовният отдих и подценени проблеми с тонуса се натрупват... Втори от знака не са грижовни по финансови въпроси и с имущество, но претърпените щети може да се окажат не малки. Не поемайте и най-дребен риск, преди да го обмислите по-сериозно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари