Дневен хороскоп за 21 август 2018

3
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник един от по-важните ви ангажименти ще има връзка с мъж от кръга ви роднини, приятели или човек, който работи в държавна институция.

Ще ви се наложи да преживеете неприятното настроение или сприхавия характер на млад човек. Някои неблагоприятни събития ще ви накарат да погледнете по-философски на подобни преживявания, като част от развитието ви. Неприятните новини днес не са с цел да ви наранят, а да ви дадат нови познания, опит или да разчистят място за нови неща в живота ви. 

Овен

Романтичното настроение бележи спад. Възможно е чувството за умора, безпричинна тъга и безразличие към произходящото. Очаква ви малко, но много важно за вас повишение в службата.

Трябва активно да търсите начин за печелене, но при това да избягвате авантюрите.

Телец

Днес сте способни да завоювате и най-непристъпните върхове и да постигнете невероятни успехи, но не пришпорвайте събитията, не давайте на любимия си човек неизпълними обещания и не се захващайте за това, което няма да можете да направите.

Привързаността и разсеяността при контактуването с правителствени учреждения, обществени организации или с началника може да доведат до негативни резултати.

Неочаквано препятствие, свързано с интригите на неприятелите може да попречи за изпълнението на поставените цели. Звездите ви препоръчват да защитавате активно финансовите си интереси, тъй като ходът на събитията може да се промени не във ваша полза.

Близнаци

Запазете верността си към идеалите и уважението към личността и свободата на избора на любимия човек. Трябва да подхождате разумно към всеки проблем и да не нервничите по повод на ограниченията на свободата.

Необходимо е да се вземете в ръце и да доведете започнатото до конкретен резултат.

Благоприятен ден за делова активност, свързана с решението на финансовите въпроси.

Рак

В личния живот са възможни приятни изненади. Събитията от този ден могат да ви объркат и да ви принудят да предприемете взаимно изключващи се действия.

Вие няма да успявате да следите всичко ставащо, да обмисляте всичко и да правите изводи.

На Раците може да се предостави възможността значително да подобрят материалното си положение, но не всички са способни да използват момента.

Лъв

Днес без особени усилия можете да спечелите разположението на лица от противоположния пол. Душевната топлина, доверчивостта и великодушието, присъщи на Лъвовете, могат да облекчат взаимното разбиране в семейството.

Не разпилявайте силите си и не си поставяйте за разрешаване глобални задачи.

По независещи от вас причини, начинанията ви няма да донесат значителни резултати.

Дева

Възможен е сполучлив избор на партньора. У много Деви се връща оптимизмът и радостта от съществуването. С каквото и да се заемете днес ви очаква успех. Гаранция за успеха са трудолюбието и целеустремеността.

Противопоказни са всякакви търговски операции, свързани с риск, може да загубите повече, отколкото да спечелите.

Везни

Препоръчва се трезва оценка на действителността. Всякакъв детайл днес може да има голямо значение. Почувствайте се отговорни за всичко случващо се.

Ако не сте в състояние да отговаряте за постъпките си, то нямате право да искате от живота блага, които може да се обърнат към вас със сенчестата си страна.

Грижите през целия ден се съчетават с желанието да ги прехвърлите на нечий гръб. Възможно е Везните за загубят част от капитала или няма да получат тези пари, на които са разчитали.

Скорпион

Обичайните любовни отношения могат да бъдат нарушени от неочаквани събития, които лесно могат да бъдат предвидени от Скорпионите. Днес ви очакват нови познанства – не е изключено от приятелски да преминат в делови.

Пред вас са грижи и непредвидени препятствия. Не всичко е привършено. След временна почивка, се залавяйте отново за работа.

Много Скорпиони получават добра материална изгода, за която вече е заплатено с цената на много труд и понесени лишения.

Стрелец

Бъдете по-скромни, не се хвалете с победите си, особено пред мъже. Появява се възможността да преосмислите миналото си и да изградите успешни планове за бъдещето.

Денят е благоприятен за началото на строителство, използването и преработката на информация.

Възникналите съдебни дела може да се решат не в полза на Стрелците.

Козирог

По непонятни причини няма да намерите душевен покой и удовлетворение дори на общия благоприятен фон на деня. Агресивните действия от страна на бившите партньори, сътрудници или членове на семейството на Козирозите могат сериозно да навредят на техния успех.

Може смело да се захващате за новото и неусвоеното, дори за това, което по-рано във вашите очи е изглеждало като авантюра.

На мнозина от представителите на този знак материалното положение изглежда стабилно.

Водолей

Въобще не са желателни новите запознанства. Въпреки всичките изпитания, които ви се налага да изживеете, се постарайте да запазите самообладание и душевно равновесие.

Желаещите да имат нова работа или да направят кариера на старото място могат да се опрат на благоприятното влияние на този период и изгодно да го използват.

Много бизнесмени сключват твърде изгодни контракти.

Риби

Възможни са неприятни новини, които могат да изкарат Рибите от равновесие и дори да бъдат причина за сълзи и страдания. Спасява ви умението да оценявате хората и бързо да намирате верните решения при екстремни ситуации.

Възможна е неудовлетвореност от вашата дейност от страна на партньорите и колегите. Постарайте се да не изгубите съмишлениците си, партньорите и сподвижниците.

Трябва само да пресметнете силите, възможностите и финансовите средства без да проявявате прибързаност и нетърпение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари