Дневен хороскоп за 19 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които Ви създават притеснения, и ще го направите.

Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо - имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Утре вечер ви носи различни възможности, избора остава за вас. Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Общуването ви с любимите хора ви носи радост.

ОВЕН

Преживявате приятни мигове. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Направете пролетно почистване на дома си, за да освободите пространство за новата енергия, която ще навлезе в живота ви през май. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. Вие може да вземете в свои ръце разпределението на семейните доходи и с удоволствие да се грижите за укрепване и преумножаване на семейното имущество.

ТЕЛЕЦ

Маските падат. Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Самоувереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви.

БЛИЗНАЦИ

Очаква Ви лека утеха и удовлетвореност от любимите хора. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Имате доста интересни идеи. Фокус на утрешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си.

РАК

Маските падат. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Имате чувството за сигурност и покровителството на съдбата, а и не по-малко важно е, че имате и покровителството на личност, която е на много висок пост.

ЛЪВ

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Така че давайте го по-кротко, работете върху вече изграденото и не започвайте да надграждате докато не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и възможности. Нерешителността ви пречи да използвате шанса си в различни ситуации.

ДЕВА

Маските падат. Утре ще сте сериозни и усърдни във всяко нещо, с което се захванете. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около Вас. Ако обаче във връзката равнопоставеността липсва и някой се опитва да доминира или да ограничава другия, не е изключено да си имате разногласия с половинката. В понеделник и вторник съществува някакъв драматизъм, преувеличения, но също и възможност да изпъкнете, да реализирате намеренията си, да получите сърдечна радост, стига да не преминете определени граници на добрия тон.

ВЕЗНИ

Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Бъдете сдържани. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Може да се наложи да се приспособявате към различни нови обстоятелства, проявете максимално хладнокръвие.

СКОРПИОН

Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Натоварването от последните дни ще бъде забравено. В спокойна атмосфера ще имате възможност да творите. Някои от вас ще попаднат на съмишленици, ще установят ново приятелство или ще се присъединят към някаква група по интереси. Общуването ви с любимите хора ви носи радост. Невярна оценка на ситуацията или грешна представа за партньорите могат да ви докарат до сериозни загуби, в интимната сфера също ви очакват изненади.

СТРЕЛЕЦ

Стрелци да изглеждате добре е от съществено значение. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Ако вече имате постоянен партньор, то отношенията рязко ще се подобрят. Не е зле да помислите за укрепването на своята психика и физика, направете си разходка или посетете някои басейн. Звездите ви съветват, че е по-благоприятно за вас е да не се занимавате с колективна работа, успех ви носи само индивидуалното занимание.

КОЗИРОГ

Неделя ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Като цяло денят Ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли.

ВОДОЛЕЙ

Утре денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Просто се дръжте естествено, дайте възможност на радостта в сърцето Ви да се прояви. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Изобщо, през следващите седмици ще бъдете по-креативни, ще попадате по-лесно на единомишленици и погледът ви ще бъде насочен към бъдещето. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади.

РИБИ

Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Вторник ще е доста хубав ден за Рибите. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Разчитайте на своята способност да оглеждате внимателно всичко и да изпипвате максимално детайлите, защото ако подходите отгоре-отгоре, после ще трябва да се връщате отново на тези въпроси и да направите някаква корекция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари