Дневен Хороскоп за 19 Ноември 2015

0
Риби и Скорпиони се натъкват на пречки, Телци и Раци не изоставят лични дела
Риби и Скорпиони се натъкват на пречки, Телци и Раци не изоставят лични дела

Овен

В четвъртък вие и Телци не бива да прибързвате с важни делови промени, не е време за инициативност. Припряността може да доведе до спорове с околните, добре е да намерите посредник за решаване на болните въпроси. Овните имат разумни идеи за работата, ще привлекат съмишленици, внушават увереност и спокойствие на екипа. Съветват ли ви, обмислете казаното като път към успех.

Телец

Този четвъртък като Раците не забравяйте домашните задачи заради работата, макар че Овни са склонни да бързате с важни делови промени. Някои Телци се стремят към кариера, готови са да приемат покани за нова дейност и екип, но скоро ще се убедят: на старото място е било по-добре. Оценете помощта на обкръжаващите ви, правят ви куп услуги, домочадието гледа да ви подкрепя...

Близнаци

Сега вие и Риби ще следвате най-стриктно натоварения си работен график. Близнаците много упорстват в работата, но постиженията им няма да са кой знае какви, задачите им са по-рутинни. Е, самочувствието ви няма да страда от днешните проблеми, пък и шефовете оценяват приноса ви и ще намерят начин да ви поощрят. Скоро са вероятни по-високи отговорности, съответно печалби.

Рак

В четвъртък като Телците отделете много внимание на домашни и лични неща, в някои случаи можете да разчитате и на близки. Раците обаче са взискателни към екипа или по-тясното обкръжение, на моменти ще бъдат по-строги, а в работата това се отразява положително. Ако вкъщи не върви най-гладко, не споделяйте проблема си с приятели и роднини, ще се оправите с такт и сами.

Лъв

Днес не споделяте нашироко делови идеи, обаче за себе си сте изяснили как ще действате за изпълнението им. Доста Лъвове са загрижени за близки и колеги, мъчат се да помогнат за преодоляване на техните проблеми. Тези трудности също не са за коментар и критика, а хората ще направят всичко да допринесат според силите си за успеха в работата. Влиятелни личности ще ви подкрепят...

Дева

Този четвъртък Стрелци ви внушават да бъдете по-търпеливи за решаване на делови проблеми и особено ако действате в екип. Част от Девите лесно се палят за разни идеи, но ако приказват много за бъдещи начинания – може и да не им стигне енергията за практическа работа. Втори трябва сериозно да проучат условия и партньори, трудности ще има, дано са сигурни в плана си.

Везни

За четвъртък имате куп идеи, но май не е време за начинания. Везните да не се изнервят, а да използват времето за разчистване на по-рутинни задачи и отдих, най-добре сред природата. Някои трябва да сложат в ред личните си финанси, макар че околните са сигурни – разполагат със средства, идват и още. Пазете се от спорове и на тази тема, а и на други, за да не усложните отношенията си.

Скорпион

Този четвъртък вие и Риби се натъквате на немалко изненади в работата. Скорпионите ще преодолеят пречките, не се поддават на емоции и песимизъм. Даже около вас да се завърти интрига, останете спокойни и на нивото си, скоро ще се разбере, че ситуацията няма да ви навреди. А що се отнася до деловите шансове – истинското ви призвание е настрани от това, което гонят съперници.

Стрелец

В четвъртък трябва да бъдете по-търпеливи и разбиращи за проблемите на околните, внушавайте го и на Деви. Стрелците да търсят компромиси по спорните въпроси, сега не е време за атаки и натиск, насила хубост не става. Засилете предпазливостта, нещата наглед са спокойни, обаче рисковете не са малко, за някои не си давате сметка. Част от знака да се погрижат за тонуса си.

Козирог

Този четвъртък Водолеи ви подтикват да намалите темпото и да бъдете още по-внимателни с финансови проблеми. Козирозите се натъкват на трудности, особено ги притесняват професионална некоректност и интриги в кръга им. Не преживявайте толкова, нали вие не търсите изгода на гърба на другите. Вашата принципност и стриктност са известни, помагате на колеги и те ще го оценят...

Водолей

В четвъртък действате в по-спокойно темпо, Козирози също ще ви следват. Водолеите да бъдат предпазливи, някои партньори се мъчат да хитруват за тяхна сметка. В други случаи вие гоните по-високи постове, тази работа всъщност няма да ви харесва или напрежението й ще ви поболява. Има неща, в които влагате сърцето си, помагате на околните и това ви радва много повече.

Риби

По примера на Близнаци ще изпълнявате най-стриктно деловите си задачи. Сега Рибите като Скорпионите се натъкват на изненадващи пречки, но с такт и професионализъм ще овладеят ситуацията. Наистина е неуместно да зарязвате работа на средата, да показвате неувереност. При лични проблеми също пазете спокойствие, нещата ще се оправят, в някои случаи няма защо и да споделяте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари