Дневен Хороскоп за 18 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В петък ще подтиквате Скорпиони и Водолеи да търсят нови партньори. Група Овни също се оглеждат за други съюзници, искат да заемат по-висок служебен пост. Преценявайте внимателно, скоро работата няма да ви изглежда толкова интересна и престижна. Други умело привличат съмишленици, шефовете са доволни от идеите, дейността е ефективна, печеливша. Мислете и за рисковете.

Телец

Към края на тази делова седмица се натрупват куп делови, правни и финансови въпроси за уреждане. Телците даже малко се потискат от тези си грижи, струва им се, че не ги оценяват. Работете спокойно и ако си видите пропуски, грешки, не ги повтаряйте, другите също се натъкват на пречки и не винаги се справят. Спънките пред вас не са толкова големи и ще покажете: владеете положението.

Близнаци

Този петък по примера на Водолеите се стараете много в работата, задачите ви са по-трудни. А като добавим, че Близнаците подхождат доста емоционално... Бъдете по-грижовни към тонуса си, ако ви предлагат помощ, не се дърпайте. Част от знака да не си връщат на стари опоненти и недоброжелатели, животът е показал кой е прав. Искат ли ви заем, отклонете молбата, не сте най-паралии.

Рак

Труден петък, в деловата сфера задачите са доста, околните изнервени. Раците да преценяват всяка своя дума и жест, не е момент да се противопоставят на шефове, да разкриват бъдещите си проекти за изява и печалби. Ако разчитате на приятели, най-откровено обсъдете ситуацията, обещайте им помощ, но не парадирайте с възможности. Взискателността ви е оправдана и носи резултати.

Лъв

И за вас петък е труден, дразнят ви споровете в екипа. А и честно казано, някои разправии може да се задълбочат, отношенията ще се усложнят за дълго. Лъвовете да избягват остри думи, дори да са прави. Ще намерите кой да ви подкрепи, колеги са оценили професионализма и коректността ви. Съвместни начинания ще са печеливши, необвързаните може да открият приятели, любов.

Дева

Към края на седмицата задачите ви вървят доста бавно, натъквате се на пречки и неразбиране. Девите да отложат изясняването на деликатните въпроси, може да се наложи и допълнителна подготовка на редица стъпки, съсредоточаване в едно и или друго задължение. Накрая успехът и печалбите пак ще дойдат, но първо се запасете с търпение и бдителност. Някои искат помощ от нови хора.

Везни

Напрегнат петък, и в службата, и вкъщи възникват куп поводи за спорове. Ако близки ви дават съвет за работа и здраве, послушайте, мислят за вашето добро. Някои Везни ще пренебрегнат казаното и после ще има за какво да се корят. Вие самите можете да помогнете на околните с окуражителна дума, много разправии ще бъдат избегнати, а общите усилия ще са къде по-плодотворни.

Скорпион

В петък бързате за промени, а Овни подтикват вас и Водолеи да започнете от деловите партньорства. Скорпионите усещат, че пред начинанията им ще има пречки, вероятни са завист, интриги. Отстъпете малко, подгответе изявата си по-добре, привлечете силни покровители и съдружници, тогава кой би могъл да застане на пътя ви. Ако смятате да заминавате нанякъде, по-добре отложете.

Стрелец

Този петък делата ви вървят доста трудно, не се разбирате твърде добре и с околните. Стрелците да бъдат по-гъвкави, да съчетават такт и принципност, взискателност и човечност. Може да ви се наложи да тръгнете на път, не е най-приятното задължение, но пък трудолюбието и дисциплината сега ви извеждат пред добри възможности за изява и печалби. И на купони се откриват шансове.

Козирог

Труден петък, а вие ще го направите и още по-труден. Козирозите се връщат към стари екипи и уговорки, а колегите им доста са се отпуснали, задоволяват се с рутинни изяви. Ще се захванете с реорганизации, промените са за добро, но потърпевшите ще се дразнят, може да мрънкат. Намирате начин да ги сплотите, после ще дойдат и куп идеи за начинания, творчество. Печелите.

Водолей

В петък подсказвате и на Близнаци да се стараят повече в работата, ще дойде отплата. Водолеите като Скорпионите да слушат съвети на Овни и да заложат на нови партньорства, всеотдайността и упоритостта им ще дадат високи по-резултати за екипа, ще им спечелят симпатии и приятели. Някои обаче май се възгордяват, не е редно. Втори правят рисков план, да не провокират шанса си.

Риби

До четвъртък трябва да се ограничите за изпълнение на делови ангажименти. Рибите имат доста идеи, някои са привлекателни и за колегите им, получават куп обещания за съдействие. В процеса на работата ще видите, че на такива думи не бива да се разчита твърде, всеки сам воюва за победата си. Определете точно какво и кога трябва да свършите, не пилейте време, успехът идва мъчно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари