Дневен Хороскоп за 17 август 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Не се препоръчва работа в екип. Маските падат. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Телец

Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Открийте радостта в простите неща. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел.

Близнаци

Сега е моментът да се развихрите и да извадите на преден план най-доброто, на което сте способни - това ще Ви помогне не просто да светите, ами направо да блестите. Водете преговори на четири очи. Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно. Имате доста интересни идеи.

Рак

Стойте настрана, от каквито и да било конфликти. През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Вземайте самостоятелно решенията. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Лъв

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност.

Дева

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. В интимния живот емоциите са смесени. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Вземайте самостоятелно решенията. Четвъртък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти - затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас.

Везни

Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Избягвайте конфликтите, дори и да Ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори.

Скорпион

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. За някои от вас момента е подходящ за планиране на дългосрочни програми, чийто резултат ще зависи в голяма степен от Вас самите. През този ден за Скорпионите най-вредни ще са лъжите - затова не бива да си служат с тях. Мезависимо дали Вие ще се опитате да заблудите някого или това ще направи някой срещу Вас – ефектът ще бъде еднакъв. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект.

Стрелец

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди - от Вас зависи да го развиете в желаната посока.

Козирог

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло четвъртък обещава успешна реализация в службата и деловите среди. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък.

Водолей

мостоятелната работа утре е за предпочитане. Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Не налагайте мнението и идеите си. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща.

Риби

Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. За Рибите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари