Дневен Хороскоп за 17 Август 2015

0
Близнаци, Лъвове, Водолеи се радват на резултати, Овни и Везни бягат от спор
Близнаци, Лъвове, Водолеи се радват на резултати, Овни и Везни бягат от спор

Овен

Започва нова седмица, а вие не сте в силна делова позиция и като Везните ще избягвате спорове с колеги и партньори. Може би трябва да се върнете към някои проблеми от предишните дни, да анализирате поведението на другите и да потърсите посредник за изчистване на недоразумения. Овните ще действат предпазливо и ще спестят и на близки ядове в работа, доста самоуверени са.

Телец

В понеделник сте готови да гоните докрай идеите си за творческа изява и печалби, но от Близнаци не искайте тази упоритост. И Телците да намалят амбициите за сметка на добра организация, все още има риск от грешки и претоварване. Ако се стремите към нови постове, гледайте да не развалите отношения с близки и колеги, някои бързат да наложат мнение, да диктуват...

Близнаци

Понеделнишки делата ви тръгват, но гледате да не се преуморявате и ще го покажете на Телци. Близнаците като Лъвове и Водолеи остават доволни от печалбите, упорито са се трудили и усилията им са дали много добър плод включително и в двора, на вилата. Някои вече мислят за зимнина, други залагат нови проекти, успехите са здрава основа за разширяване на дейност.

Рак

Този понеделник нещата ви лека-полека се оправят, мнозина набират кураж за нови идеи и партньорства. Сигурно Раците са преодолели някакви страхове и съмнения, някои влияят в това отношение на роднини, приятели. В задружен екип идеите бързо се множат, не си затваряйте очите пред малки пропуски. Не става дума само за чужди, и вие трябва да поусъвършенствате своите умения.

Лъв

В понеделник като Близнаци и Водолеи ще останете доволни от хода на дела и печалби, разширявате и кръга на общуване. Второто може да не се окаже най-позитивно, едни Лъвове попадат на празнодумци, втори се обвързват с екипи, които не са сплотени. Ще се справите и с тези проблеми, а ако ви търсят за тандеми, ще сте горди от офертата да работите и с по-умели професионалисти.

Дева

Понеделник ви подсказва да се заемете малко по-сериозно с обогатяване на професионалната си подготовка. Група Деви гонят високи постове, но без умения и перспектива за новаторство работата бързо ще ви доскучае и даже ще съжалите, че сте я поели. Втори разчитат на съдействие от шефове, подкрепят бизнес проектите им, възлагат им сложни задачи, но с тях идват похвали, пари.

Везни

В понеделник като Овни сте настрана от разправии в деловата сфера, ако не ви засягат пряко. Стратегията на Везните е правилна, идват оферти за нова изява и печалби. Ако сте имали идея за самостоятелни начинания, май е по-доходно да се включите в екип с приятели и познати, заедно действате по-резултатно. Някои ви съветват да направите от хобито си бизнес, малко е рисковано сега.

Скорпион

Началото на седмицата носи добри шансове за кариера, мнозина привличат влиятелна подкрепа за идеите си. Скорпионите са подчертано прецизни в работата си, усещат, че ако претупат нещата, ще загубят и уважението на колеги и клиенти, а им е важно и в бъдеще да укрепват екипа си, ще поемат все по-трудни задачи. Разчитате на късмет, но се грижите и за подготовката си.

Стрелец

Хубав понеделник, вероятно отдавна очаквате някакви промени в служебната сфера и сега нещата тръгват в желана от вас посока. Доста Стрелци разчитат на подкрепа от шефове и влиятелни познати, идеите им са градивни, но се изискват и някои промени в организацията на екипа. Ще ви дадат лидерската роля, разчитат на коректността и професионализма ви, ще се види и по делата.

Козирог

Началото на седмицата очертава куп трудности в работата, днес потърсете съдействие от по-опитни или влиятелни хора. Козирозите залагат на упоритост и тя ще им е доста нужна, но следва да имат добри съветници, да наваксват направени пропуски. Открият ли си такива, някои реагират емоционално, укоряват друг за проблема. Не сте прави и не бързайте със смяна на екипа.

Водолей

В понеделник като Близнаци и Лъвове сте доволни от постигнато и спечелено, но трябва да уреждате по-старателно административната и правната страна на нещата. Група Водолеи действат в уж проверен екип, но да обърнат внимание на дисциплината, разхлабила се е, а делата могат да вървят по-добре. Сега доходът ви е стабилен, ала направете благотворителен жест, пресечете завист.

Риби

Този понеделник и вашите неща тръгват добре, умеете да привличате помощ и от по-неопитни хора, но и от майстори в професията. Рибите преценяват много точно кое е по силите им и кое – не, а когато помагат на другите, правят го с цялото си сърце. Затова сега партньорствата ви вървят успешно, връзките се разширяват и заздравяват. Ако планирате пътувания, може да поизчакате с тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари